Vælg en side

FIRMAAFTALE

 

Det betaler sig at passe godt på sine medarbejdere. En hyring eller fyring løber samlet set hurtigt op i et stort beløb. Ved at have fokus på medarbejdernes mentale og fysiske tilstand, styrkes virksomhedens arbejdsmiljø, og det skaber resultater både for den enkelte medarbejder og virksomheden selv.

 

TRIVSEL SKABER OVERSKUD PÅ BUNDLINJEN

 

Vores work/life-balance er vigtigere end nogensinde. Hvis vi mistrives det ene sted, kan det typisk også mærkes det andet sted. Dårlig trivsel skaber ubalance, og det går i høj grad ud over vores motivation og arbejdsindsatsen, hvilket kan aflæses direkte på bundlinjen.
Ifølge WHO ligger det i ordet wellness, at opnå optimal tilstand for den enkeltes sundhed. Det handler derfor både om, at forebygge problemer og optimere det der i forvejen er godt til noget bedre, samt at afhjælpe en allerede opstået problematik.

Kurbadet by Ilse Jacobsen giver nu mulighed for, at tilbyde den enkelte medarbejder en grundig mental og fysisk undersøgelse, for at optimere eller forhindre en eventuel gene eller sindstilstand i at ende ud i en sygemelding.

 

FRADRAGSBERETTIGET

 

KURBADET by ILSE JACOBSEN tilbyder et sundhedstjek til erhverv, med et bredt udvalg af luksuriøse og eksklusive sundhedsbehandlinger, der er 100% fradragsberettigede for arbejdsgiveren, og som kan modtages skattefrit af medarbejderen. Medarbejderens anvendelse af arbejdsgiverbetalte massageordninger og lignende er skattefrie, når der er tale om decideret forebyggelse eller behandling af arbejdsrelaterede skader eller sygdomme jvf. PWC: Personalegoder 2016.

Læs mere via nedenstående kategorier, eller kontakt Bettina Schuldt-Larsen for yderligere information:

Tlf: +45 5060 6760
Email : bettina.kurbadet@ilsejacobsen.com

FIRMAGAVER

MASSAGE

MØDER

KONTAKT

KURBADET by ILSE JACOBSEN

A.R Friisvej 16
3100 Hornbæk
Denmark

Reception telefon: +45 7060 6020
Restaurant telefon: +45 7060 6021

Aldersgrænse 16 år.
Undtagen ved familie spa samt teenager spa.

E-mail: kurbadet@ilsejacobsen.com

(Bemærk vi har problemer med at sende mails til Hotmail og Yahoo)

Pga. travlhed er booking af weekend-spa, samt fredage og helligdage nødvendigt.

Bemærk: Varmtvandsbassin træning i det store bassin mandag-torsdag i tidsrummet 8-11:30, og fredag i tidsrummet 8.00-10.00.

Husk at book jeres spa besøg i receptionen på 7060 6020.

Behandling af personoplysninger

ÅBNINGSTIDER

SPA/RECEPTION

Mandag-Lørdag 9-17
Søndag 10-17

RESTAURANT

Åbent alle dage
Frokost 12-16

SOCIALE MEDIER

[instagram-feed]