Subtotal: 0,00 DKK


Ingen varer i kurven.

Vælg en side

OSTEOPATISK & FYSIOTERAPEUTISK KROPSUNDERSØGELSE

Med denne undersøgelse går personen derfra med en konkret handlingsplan på:

– Anbefalinger på hvilken eller hvilke kropsdele eller anatomiske strukturer der kræver særlig opmærksomhed for
at løse et givent smerteproblem eller forebygge at et skulle opstå.

– Anbefalet behandlingform og hvor meget behandling?

– Træningsform? typer af øvelser? ændring af daglige belastninger? osv.

INDHOLD AF KROPSUNDERSØGELSE

1. ANAMNESE / SAMTALE

problemer, gener, hændelser, tilstande og sygdomme med relevans kortlægges.

2. FYSISK UNDERSØGELSE

Blodtryk – Provokations- og sikkerhedstests af en evt tilstedeværende smerteproblematik – Kropsinspektion – Analyse af relevante aktive bevægelser – Passive ledtest af nakken, hele rygsøjlen samt andre relevante led – Manuel test af organer.

“I min tilgang til patienten anvender jeg primært den grundige osteopatiske undersøgelse og behandlingsform, men bruger også min erfaring som fysioterapeut, særligt i henhold til øvelser og ergonomi. Jeg prioriterer højt, at behandlingen er profesionel og en god oplevelse, hvor du føler dig godt modtaget, lyttet til, informeret og naturligvis relevant behandlet.”

Osteopat D.O. M.R.O.K. DK og Fysioterapeut Alex Heidelbach

Alex Heidelbach

Alex Heidelbach

Fysioterapeut

Alex Heidelbach er uddannet fysioterapeut siden 2001 og i 2015 afsluttede Alex også uddannelsen som osteopat. Alexs fokus er at skabe optimale betingelser for kroppen, og hans behandlinger bruges ikke kun til at afhjælpe problemer, men i høj grad også som forebyggelse. Osteopatien kaldes også manuel medicin, da en osteopat kun behandler med sine hænder. De teknikker, der bruges, er typisk mobilisering og manipulation af led, facielle- og muskelhindeteknikker (bindevæv), MET (Muscle Energy Technic), kraniosakral terapi og organteknikker (organets ophæng og omgivende bindevæv).