Vælg en side

MASSAGE

Massage er også en del af KURBADETs sundhedstjek. Døjer medarbejderen eksempelvis med spændingshovedpine, musearm, migræne eller smerter mellem skulderbladene så kan disse symptomer, i de fleste tilfælde, afhjælpes med massage samt gode råd til tiltag i hverdagen.

Konsultationen udføres af KURBADETs professionelle massør, Susan Wichmand. Massøren ser kroppen som en helhed og ved hvordan de forskellige muskler påvirker hinanden. Susan behandler alle former for muskelproblemer og husk jo før man får gjort noget ved problemet jo hurtigere forsvinder det. Hvis man ingen problemer har er det vores erfaring, at man ved massage 1 x om måneden, fanger de fleste problemer i opløbet, så det aldrig bliver slemt og i værste fald ender ud i sygemelding.

Susan Wichmand

Susan Wichmand

Susan er uddannet Lægeeksamineret Fysiurgiske massører og deres massage er en dybdegående massage. Hun udfører også bindevævsmassage, som man den senere tid har fundet ud af, tit er årsagen til smerter rundt omkring i kroppen.

KONTAKT

KURBADET by ILSE JACOBSEN

A.R Friisvej 16
3100 Hornbæk
Denmark

Reception telefon: +45 7060 6020
Restaurant telefon: +45 7060 6021

Aldersgrænse 16 år.
Undtagen ved familie spa samt teenager spa.

E-mail: kurbadet@ilsejacobsen.com

(Bemærk vi har problemer med at sende mails til Hotmail og Yahoo)

Pga. travlhed er booking af weekend-spa, samt fredage og helligdage nødvendigt.

Bemærk: Varmtvandsbassin træning i det store bassin mandag-torsdag i tidsrummet 8-11:30, og fredag i tidsrummet 8.00-10.00.

Husk at book jeres spa besøg i receptionen på 7060 6020.

Behandling af personoplysninger

ÅBNINGSTIDER

SPA/RECEPTION

Mandag-Lørdag 9-17
Søndag 10-17

RESTAURANT

Åbent alle dage
Frokost 12-16

SOCIALE MEDIER

[instagram-feed]