Vælg en side

Mental wellness

TEMPERATURMÅLING VIA DET MENTALE-TRIVSELHJUL

At have en god work-life-balance er vigtigere end nogensinde før, da grænserne mellem vores arbejdsliv og privatliv bliver stadig mere flydende. Det mentale sundhedstjek foregår hos KURBADET’s dygtige Terapeut, Lene Shella Gjørup, som er cand. pæd. i psykologi og har en Merkonom i Ledelse og HR. Lene har specialiseret sig i leder- og medarbejderudvikling og arbejder med arbejdsglæde, trivsel og at skabe balance og bedre kommunikation i hverdagen.

Med et mental wellness tjek hjælper Lene medarbejderen med at klarlægge hvor skoen trykker mentalt og hvad der skal til for at opnå en god psykisk form, så man er bedre rustet til at klare arbejdsmæssige udfordringer, bevarer overblikket og på den måde yde sit bedste – således at gode medarbejdere forbliver stabile og leveringsdygtige.

Der udformes herefter en kort tekst, vor medarbejderne får nogle anbefalinger med på vejen og der afstemmes hvilke punkter der kan gavne medarbejderne at arbejde videre med i forhold til sin psykiske trivsel, som selvsagt vil få en positiv effekt der leder hen på jeres arbejdsplads.

 

  • MENTAL TRÆNING STYRKER HUKOMMELSEN OG BOOSTER ENERGINIVEAUET
  • MED MENTAL WELLNESS SKABES DER FORANDRINGER HOS LEDERE OG MEDARBEJDERE
  • DER PUSTES NY INDSIGT I VIRKSOMHEDER OG DER SKABES MENTAL OVERSKUD
Lene Sheila Gjørup

Lene Sheila Gjørup

Lene Sheila Gjørup er Erhvervspsykologisk Konsulent, Supervisor & Terapeut. Hun har en Cand. pæd. i psykologi, med en Merkonom i HR og Ledelse, samt et hav af psykologiske efteruddannelser bag sig. Lene har arbejde med erhvervslivet i mere en 8 år og hjulpet virksomheder og organisationer med at øge trivsel, højne Social Kapital og få det til at gå hånd i hånd med en fornuftig bundlinje og effektivitet.

Lene har samarbejdet med KURBADET by ILSE JACOBSEN siden 2013, hvortil hun har udviklet konceptet MENTAL WELLNESS. Herudover tilbyder hun konsultationer indenfor stresshåndtering, bedre work-life-balance, personlig udvikling samt DISC-personprofilanalyse og Mindfulness.

Lene har i mange år skræddersyet kurser og efteruddannelser for medarbejdere, ledere og teams, der kan se sund fornuft i at have god trivsel og et sundt psykisk arbejdsmiljø og ønsker hjælp-til-selvhjælp-værktøjer.