Vælg en side

SUNDHEDSTJEK

Mange medarbejdere lider af stress, har smerter i kroppen, lider af overvægt eller træthed og manglende motivation. Alt det her kan skyldes en fysisk- eller psykisk ubalance, som kan reetableres med den rette hjælp og vejledning.
Det er symptomatisk at man venter, til skaden er sket og helbreder frem for at forebygge. En målrettet indsats for at gribe ind, før det bliver for sent, sparer både tid og penge for din virksomhed.

KURBADET har udviklet et sundhedstjek, bestående af 3 områder, som tilsammen har til formål at tage hånd om den enkelte medarbejders behov og mulighed for at forebygge stress, smerter og ubalance.

De 3 områder er:

  • SUND TRIVSEL & MENTAL TRÆNING
  • SUNDHED, KROPSFUNKTION & KOST
  • FYSISK AFSTRESNING & VELVÆRE

Fordelen ved at vælge et sundhedstjek hos KURBADET er, at vores dygtige, faguddannede sundhedsteam har alle de kompetencer du skal bruge, for at skabe den optimale trivsel – alt samlet under ét tag. Vi arbejder tæt sammen om at identificere hvilke tiltag, der kan implementeres for efterfølgende at skabe og igangsætte et fuldendt sundhedsforløb, der er tilpasset den enkelte medarbejderes behov.

I sin helhed adresserer forløbet nøjagtig de problemstillinger, der bør tages hånd om, med henblik på at sikre medarbejderens optimale trivsel.

Det praktiske

Sundhedsteamet består af vores terapeut/erhvervspsykologiske konsulent, vores osteopat/fysioterapeut samt vores fysiurgiske massør. Sammen udfører teamet det samlede sundhedstjek, med en varighed af ca. 3 timer, og afslutter med en individuelt tilpasset og dybdegående personlig rapport med anbefalinger og vejledning til fremtidige tiltag, der kan forbedre medarbejderens fysiske- og psykiske trivsel.

Prisen for et sundhedstjek pr. medarbejder er 2475 kr. – Beløbet momsfrit og fradragsberettiget. Som et supplement til sundhedstjekket, tilbyder teamet rabat via klippekort til de 3 forskellige områder, således at man nemt og effektivt kan følge op på sundhedstjekkets konklusioner og dermed sikre medarbejderens optimale trivsel fremadrettet.

 
Der kan bookes sundhedstjek følgende datoer:

  • 30. August
  • 27. September
  • 25. Oktober
  • 22. November
  • 6. December

For yderligere information om sundhedstjekket, kontakt da venligst Bettina Schuldt-Larsen.

Tlf: +45 70606020 Email: bettina.kurbadet@ilsejacobsen.com