Vælg en side

KOSMETOLOG

Som en personlig luksus, tilbyder KURBADETs dygtige kosmetolog Birgitte B. Pedersen alt lige fra klassiske ansigtsbehandlinger til voksbehandlinger, shellac negle samt farvning og tilretning af vipper og bryn.

Birgitte er uddannet lægeeksamineret kosmetolog og har over 10 års erfaring indenfor sit fag.

Giv dit ansigt en luksus ansigts behandling. Vi arbejder med produkter fra Ilse by Ilse Jacobsen og Forlle`d, for at give dig et resultat som både ses og varer ved.

Tom (Må ikke slettes og skal være i top... )

ANSIGTSBEHANDLINGER

BOOK ONLINE

ANSIGTS- OG RYGBEHANDLING

En lækker kombination af både Ansigtsbehandling (30 min.) og Rygbehandling (30 min.), der begge omfatter dobbelt afrens og peeling. Derudover himmelsk massage, der efterlader både ryg og ansigt, afspændt og velfugtet.

Afslutningsvis tonic, serum og cremer.

60 MIN. – 650 KR.

 

ANSIGTSBEHANDLING MOD UREN HUD

Her går vi direkte efter at komme uren hud og tilstopninger til livs og bringe balance og glød tilbage. Der startes med hudanalyse, dobbelt afrens, peeling og manuel dybderens og dernæst afrensende og/eller beroligende maske. Masken fjernes med varme opslag og behandlingen afsluttes med tonic, serum og cremer.

Denne behandling er yderst velegnet som teenagebehandling.

45 MIN. – 500 KR.

 

KURBADET KLASSISK ANSIGTSBEHANDLING

Kurbadets klassiske ansigtsbehandling, fyldt med forkælelse og hele 3 massager. Behandlingen starter med hudanalyse, dobbelt afrens og peeling, alt imens der gives en lille velkomstmassage. Ved behov, dybderenses huden manuelt og derefter er det tid til en fantastisk massage af ansigt, nakke og skuldre. Der skal virkelig kæmpes imod for ikke at falde helt hen. Ansigtsmaske, samt øjenmaske der vælges ud fra netop din huds behov. Imens masken får lov til at virke, gives en afslappende hånd- eller hovedbundsmassage. Masken fjernes med varme opslag og behandlingen afsluttes med tonic, serum og cremer. Denne behandling er et godt udgangspunkt for dig som ønsker både en dybderensende, men også en afslappende ansigtsbehandling. Smuk hud, i alle aldre, kan blive virkelighed med denne behandling, der tilpasses din hudtype og hudtilstand.

 60 MIN. – 630 KR.

 Inklusiv lysbehandling 75 MIN. – 780 KR.

 

KURBADET LUKSUSPAKKE KVINDE

Total nydelse, som starter ud med en afslappende rygmassage, dernæst farvning af vipper og bryn, samt formning af bryn. Behandlingen rundes af med Kurbadets klassiske ansigtsbehandling, som er fyldt med forkælelse og hele 3 massager. Behandlingen starter med hudanalyse, dobbelt afrens og peeling, alt imens der gives en lille velkomstmassage. Ved behov, dybderenses huden manuelt og derefter er det tid til en fantastisk massage af ansigt, nakke og skuldre. Der skal virkelig kæmpes imod for ikke at falde helt hen. Ansigtsmaske, samt øjenmaske, der vælges ud fra netop din huds behov. Imens masken får lov til at virke, gives en afslappende hånd- eller hovedbundsmassage. Masken fjernes med varme opslag og behandlingen afsluttes med tonic, serum og cremer.

Denne behandling er et godt udgangspunkt for dig som ønsker både en dybderensende, men også en afslappende ansigtsbehandling.

Smuk hud, i alle aldre, kan blive virkelighed med denne behandling, der tilpasses din hudtype og hudtilstand.

105 MIN. – 995 KR.

Inklusiv lysbehandling og maske 120 MIN. – 1300 KR.

 

KURBADET LUKSUSPAKKE MAND

Total nydelse, som starter ud med en afslappende rygmassage, dernæst retning/trimning af bryn. Behandlingen rundes af med Kurbadets klassiske ansigtsbehandling, som er fyldt med forkælelse og hele 3 massager. Behandlingen starter med hudanalyse, dobbelt afrens og peeling, alt imens der gives en lille velkomstmassage. Ved behov, dybderenses huden manuelt og derefter er det tid til en fantastisk massage af ansigt, nakke og skuldre. Der skal virkelig kæmpes imod for ikke at falde helt hen. Ansigtsmaske, samt øjenmaske der vælges ud fra netop din huds behov. Imens masken får lov til at virke, gives en afslappende hånd- eller hovedbundsmassage. Masken fjernes med varme opslag og behandlingen afsluttes med tonic, serum og cremer. Denne behandling er et godt udgangspunkt for dig som ønsker både en dybderensende, men også en afslappende ansigtsbehandling. Smuk hud, i alle aldre, kan blive virkelighed med denne behandling, der tilpasses din hudtype og hudtilstand.

90 MIN. – 850 KR.

Inklusiv lysbehandling 105 MIN. – 995 KR.

 

ANSIGTSBEHANDLING EKSPRES

Til dig som har travlt og ønsker et hurtigt boost af huden. Tilfører huden fugt og ny glød. Behandlingen er effektiv, og på de 30 min. gennemgår vi kort huden, laver en dobbelt afrens samt peeling. Under behandlingen kan der vælges enten en afslappende ansigtsmassage, manuel dybderens eller en maske som passer til din huds behov. Afslutningsvis tonic, serum og cremer.

30 MIN. – 350 KR.

 

ANSIGTSBEHANDLING GOLD MASK

Masken tilfører masser af næring og fugt, hvilket efterlader dig med en smuk og glødende hud. Du starter med skin tonic herefter Gold mask og slutter af med en dagcreme.

30 min. – 300 kr.

 

ILSE LUKSUS ANSIGTSBEHANDLING

Den ultimative velværebehandling!

Der behandles med ILSE by ILSE JACOBSEN, som er en danskproduceret hudplejeserie. Helt fri for parabener og beriget med naturlige olier, der øger hudens fugtighed og fasthed. En behandling, der vækker dine sanser med dufte og kulde/varme elementer, samt forkæler dig med afslappende og dybdegående massage.

Behandlingen starter med fokus på hænderne, som smøres ind i creme og pakkes ind i bambushandsker, som får lov at sidde under hele behandlingen. Ansigtsbehandlingen indeholder dobbelt afrens og peeling. Der arbejdes med forskellige massager og massageteknikker, herunder trykpunktsmassage, drænage, klassisk massage og hovedbundsmassage.

Dette er med til at afspænde huden og give glød. Masken er tilpasset dit huds behov, og mens den virker, gives der hånd massage. Masken fjernes med varme omslag og der afsluttes med serum, der indsluses med kølende jaderuller. Til sidst afsluttes med lækker tonic, øjencreme og dagcreme.

Denne behandling kan også anbefales som gravid behandling.

70 MIN. – 800 KR.

 

 

TEENAGE BEHANDLING

Teenage behandling ( mellem 13- 18 År) er en ansigtsbehandling, der er tilpasset en teenage hud. Behandlingen er individuel og tilpasset på hudens behov. Denne behandling er til dem, der har bumser, dybe porer eller en sart hud, som trænger til udrensning og god vejledning omkring hudpleje. Afrensning- peeling- dybderensning og maske-afsluttende creme.

45 MIN – 300 KR.

Inklusiv lysbehandling 60 MIN – 450 KR.

 

 

BOOK ONLINE

VIPPER OG BRYN

BOOK ONLINE

 

FARVNING AF VIPPER OG BRYN, SAMT RETNING

Oplev hvordan du kan få det smukkeste øjenparti, med farvning af vipper og bryn, samt formning/retning af bryn.

45 MIN. – 300 KR.

 

FARVNING AF VIPPER OG BRYN

Oplev hvordan du kan få det smukkeste øjenparti, med farvning af vipper og bryn.

30 MIN. – 195 KR.

 

FORMNING AF BRYN

Få smukke bryn med en formning og retning af bryn. Der bruges pincet og/eller voks efter behov. 

30 MIN. – 195 KR.

 

 

FORMNING OG FARVNING AF BRYN

Oplev hvordan du kan få de smukkeste bryn med både farvning og formning.

30 MIN. – 225 KR.

HÆNDER OG SHELLAC

BOOK ONLINE

 

Alm manicure evt. aftagning af alm lak

Hænder i vand, klippe og file negle, skubbe neglebånd tilbage. Håndmassage med creme. Alm lak på. Evt. din egen lak.

60 MIN. – 495 KR.

 

 

Olie manicure evt. aftagning af alm lak.

Hænder i olie vand. Klippe og file negle. Fokus på neglebånd. Plejende manicure. Med olie og creme afsluttes med håndmassage, negleolie samt klar lak.

60 min 495 kr

 

 

Luksus manicure med shellac

Hænder i vand, klip og file negle. Neglebånd skubbes  tilbage. Håndmassage. Afsluttes med shellac.

75 min.  650 kr.

 

 

Aftagning af shellac

Meget vigtigt, ønsker du ny shellac, skal du bestille tid til få din gamle shellac af.

30 min.  200 kr.

VOKS BEHANDLINGER

BOOK ONLINE

VOKS I ANSIGTET

Voks af kinder – 30 min. – 125 kr.
Voks af overlæbe eller hage – 15 min. – 100 kr.
Voks af overlæbe og hage – 30 min. – 150 kr.

 

VOKS PÅ KROPPEN

Voks af arme – 45 min. – 295 kr.
Voks af armhuler – 30 min. – 165 kr.
Voks af skuldre – 30 min. – 195 kr.
Voks af bikini linje – 30 min. – 195 kr. – En bikinivoks går til linjen langs trussekant i trekantsområdet.
Voks af bryst og mave – 60 min. – 395 kr.
Voks af bryst – 5 min. – 295 kr.
Voks af balder – 30 min. – 195 kr. – Voks af ydersiden af balden.
Voks af halve ben inkl. Bikini – 60 min. – 495 kr.
Voks af halve ben inkl. Tanga – 60 min. – 495 kr.
Voks af halve ben – 45 min. – 295 kr. – Voks af halve ben indbefatter området fra knæ og ned eller fra knæ og op.
Voks af hele ben inkl. Bikini – 75 min. – 575 kr.
Voks af hele ben inkl. Tanga – 90 min. – 595 kr.
Voks af hele ben – 60 min. – 495 kr.
Voks af hele ryggen – 60 min. – 395 kr.
Voks af lænden – 30 min. – 195 kr.
Voks af tanga – 30 min. – 245 kr. – En udvidet bikinivoks, hvor der vokses indtil linjen som en tangatrusse.

 
 
 
 
 

Hidden

BEAUTY ANGEL LYSBEHANDLINGER

BOOK ONLINE

Hos Kurbadet by Ilse Jacobsen kan du øge effekten af dine ansigtsbehandlinger mod urenheder med  Beauty Angel lysbehandling. For hver gang du får Beauty Angel lys, vil din hud reducere infektioner og op hele hudoverfladen.

Hvis du har strækmærker kan de professionelle Beauty Angel lysbehandlinger reducere synligheden og genoprette vævet. For hver behandling øges genopbygningen af huden og de synlige resultater fremmes!

Få mere anti-age effekt med Beauty Angel lyset, som tiltrækker og aktiverer dine bindevævsceller i huden, og hjælper med at give mere spændstighed og volume

Har du linjer og rynker omkring øjnene, kan den professionelle Beauty Angel lysbehandling genskabe volume og reducere tegn på ældning i øjne området

Beauty Angel lysbehandlingen genopretter en højere celleaktivitet og produktion af kollagen, som understøtter din antiage behandling og kan give synlige resultater efter bare én behandling.

 

Priser

Book 15 min Beauty Angel lys kr. 225,-

Køb et 8-turs kort med 15 min. Beauty Angel lys til  kr. 1425,-  (spar kr. 375,-)

Købes i receptionen

BOOK ONLINE