Subtotal: 0,00 DKK


Ingen varer i kurven.

Vælg en side

KOSMETOLOG / HUDPLEJE

Som en personlig luksus, tilbyder KURBADETs dygtige kosmetolog Leyla Bahar alt lige fra klassiske ansigtsbehandlinger til voksbehandlinger, makeup, shellac negle samt farvning og tilretning af vipper og bryn.

Leyla er uddannet lægeeksamineret kosmetolog og makeup-artist og har 5 års erfaring indenfor sit fag.

Tom (Må ikke slettes og skal være i top... )

ANSIGTSBEHANDLINGER

BOOK ONLINE

 

ANSIGTS- OG RYGBEHANDLING

En lækker kombination af både Ansigtsbehandling (30 min.) og Rygbehandling (30 min.), der begge omfatter dobbelt afrens og peeling. Derudover himmelsk massage, der efterlader både ryg og ansigt, afspændt og velfugtet.

Afslutningsvis tonic, serum og cremer.

60 MIN. – 650 KR.

 

ANSIGTSBEHANDLING MOD UREN HUD

Her går vi direkte efter at komme uren hud og tilstopninger til livs og bringe balance og glød tilbage. Der startes med hudanalyse, dobbelt afrens, peeling og manuel dybderens og dernæst afrensende og/eller beroligende maske. Masken fjernes med varme opslag og behandlingen afsluttes med tonic, serum og cremer.

Denne behandling er yderst velegnet som teenagebehandling.

45 MIN. – 500 KR.

 

KURBADET KLASSISK ANSIGTSBEHANDLING

Kurbadets klassiske ansigtsbehandling, fyldt med forkælelse og hele 3 massager. Behandlingen starter med hudanalyse, dobbelt afrens og peeling, alt imens der gives en lille velkomstmassage. Ved behov, dybderenses huden manuelt og derefter er det tid til en fantastisk massage af ansigt, nakke og skuldre. Der skal virkelig kæmpes imod for ikke at falde helt hen. Ansigtsmaske, samt øjenmaske der vælges ud fra netop din huds behov. Imens masken får lov til at virke, gives en afslappende hånd- eller hovedbundsmassage. Masken fjernes med varme opslag og behandlingen afsluttes med tonic, serum og cremer. Denne behandling er et godt udgangspunkt for dig som ønsker både en dybderensende, men også en afslappende ansigtsbehandling. Smuk hud, i alle aldre, kan blive virkelighed med denne behandling, der tilpasses din hudtype og hudtilstand.

ca. 45-60 MIN. – 630 KR.

 

KURBADET LUKSUSPAKKE KVINDE

Total nydelse, som starter ud med en afslappende rygmassage, dernæst farvning af vipper og bryn, samt formning af bryn. Behandlingen rundes af med Kurbadets klassiske ansigtsbehandling, som er fyldt med forkælelse og hele 3 massager. Behandlingen starter med hudanalyse, dobbelt afrens og peeling, alt imens der gives en lille velkomstmassage. Ved behov, dybderenses huden manuelt og derefter er det tid til en fantastisk massage af ansigt, nakke og skuldre. Der skal virkelig kæmpes imod for ikke at falde helt hen. Ansigtsmaske, samt øjenmaske, der vælges ud fra netop din huds behov. Imens masken får lov til at virke, gives en afslappende hånd- eller hovedbundsmassage. Masken fjernes med varme opslag og behandlingen afsluttes med tonic, serum og cremer.

Denne behandling er et godt udgangspunkt for dig som ønsker både en dybderensende, men også en afslappende ansigtsbehandling.

Smuk hud, i alle aldre, kan blive virkelighed med denne behandling, der tilpasses din hudtype og hudtilstand.

105 MIN. – 995 KR.

 

KURBADET LUKSUSPAKKE MAND

Total nydelse, som starter ud med en afslappende rygmassage, dernæst retning/trimning af bryn. Behandlingen rundes af med Kurbadets klassiske ansigtsbehandling, som er fyldt med forkælelse og hele 3 massager. Behandlingen starter med hudanalyse, dobbelt afrens og peeling, alt imens der gives en lille velkomstmassage. Ved behov, dybderenses huden manuelt og derefter er det tid til en fantastisk massage af ansigt, nakke og skuldre. Der skal virkelig kæmpes imod for ikke at falde helt hen. Ansigtsmaske, samt øjenmaske der vælges ud fra netop din huds behov. Imens masken får lov til at virke, gives en afslappende hånd- eller hovedbundsmassage. Masken fjernes med varme opslag og behandlingen afsluttes med tonic, serum og cremer. Denne behandling er et godt udgangspunkt for dig som ønsker både en dybderensende, men også en afslappende ansigtsbehandling. Smuk hud, i alle aldre, kan blive virkelighed med denne behandling, der tilpasses din hudtype og hudtilstand.

90 MIN. – 850 KR.

 

ANSIGTSBEHANDLING EKSPRES

Til dig som har travlt og ønsker et hurtigt boost af huden. Tilfører huden fugt og ny glød. Behandlingen er effektiv, og på de 30 min. gennemgår vi kort huden, laver en dobbelt afrens samt peeling. Under behandlingen kan der vælges enten en afslappende ansigtsmassage, manuel dybderens eller en maske som passer til din huds behov. Afslutningsvis tonic, serum og cremer.

30 MIN. – 350 KR.

 

ILSE LUKSUS ANSIGTSBEHANDLING

Den ultimative velværebehandling!

Der behandles med ILSE by ILSE JACOBSEN, som er en danskproduceret hudplejeserie. Helt fri for parabener og beriget med naturlige olier, der øger hudens fugtighed og fasthed. En behandling, der vækker dine sanser med dufte og kulde/varme elementer, samt forkæler dig med afslappende og dybdegående massage.

Behandlingen starter med fokus på fødderne, som smøres ind i creme og pakkes ind i bambusstrømper, som får lov at sidde under hele behandlingen. Ansigtsbehandlingen indeholder dobbelt afrens og peeling. Der arbejdes med forskellige massager og massageteknikker, herunder trykpunktsmassage, drænage, klassisk massage og hovedbundsmassage.

Dette er med til at afspænde huden og give glød. Masken er tilpasset dit huds behov, og mens den virker, gives der fodmassage. Masken fjernes med varme omslag og der afsluttes med serum, der indsluses med kølende jaderuller. Til sidst afsluttes med lækker tonic, øjencreme og dagcreme.

Denne behandling kan også anbefales som gravid behandling.

70 MIN. – 800 KR.

 

AGE SUMMUM, ULTIMATE ANTI AGE

En behandling specielt designet til dig, der ønsker at genoprette en ungdommelig udstråling, styrke hudens egen cellefornyelse og genskabe den naturlige glød. Behandlingen starter med en dobbelt rens, peeling med to typer mikropartikler, der eksfolierer og blødgør. Herefter en nærende og regenererende Anti-Ageing Serum og til sidst forkæles du med en opstrammende, anti-ageing Facial Massage og en Anti-ageing Radiance Boosting maske, der giver huden en strålende glød. Afslutningsvis rundes af med anti-ageing cremer, tonic og serum. Behandlingen anbefales som en enkeltstående behandling eller som en kur på 3 behandlinger over 3 uger.

45 MIN. – 995 KR.

 

AROMATIC TREATMENT

En aromatisk behandling, der stimulerer hudens naturlige fornyelsesproces og efterlader huden beroliget, velfugtet og sundere end nogensinde. Behandlingen består af en dobbelt rens, peeling, samt maske og cremer. Din hud forkæles med en Gulnot Detox Massage, der stimulerer udrensningen af affaldsstoffer, mens huden plejes med essentielle olier, der tilfredsstiller hudens behov. Behandlingen afsluttes med en skøn, beroligende plastificerende maske, der giver din hud elasticitet og optimal velvære. Afslutningsvis rundes af med anti-ageing cremer, tonic og serum. Anbefales som en enkeltstående behandling eller som en kur på 3 behandlinger over 3 uger.

45 MIN. – 725 KR.

 

TEENAGE BEHANDLING

Teenage behandling ( mellem 13- 18 År) er en ansigtsbehandling, der er tilpasset en teenage hud. Behandlingen er individuel og tilpasset på hudens behov. Denne behandling er til dem, der har bumser, dybe porer eller en sart hud, som trænger til udrensning og god vejledning omkring hudpleje. Afrensning- peeling- dybderensning og maske-afsluttende creme.

45 MIN – 300 KR.

 

LIFT MEE ( lys behandling )

Denne maskebehandling bruger forskellige bølgelængder af lys og medvirker til at sænke hudens aldring. Udover anti-aging effekten, er behandlingen også yderst velegnet til at bekæmpe akne-udbrud og betændelsestilstande i huden, samt til at reducere pigmentforandringer fra fx. solskader.

LED masken udsender specielle bølgelængder af koldt lys, medens den arbejder på et lavt energiniveau. Lysstråler penetreres direkte i huden, og arbejder med huden i den helt rigtige dybde.

Alle hudtyper kan behandles med LED masken uden risiko, da den ikke producerer varme, og lyset dermed kan nå de dybere lag af huden uden at skade hudens overflade.

Behandlingen øger enzymernes ATP-produktion, hvilket betyder, at cellefordeling øges, hvilket er afgørende for hudforyngelse. Lysterapi kan stimulere kollagen og elastinproduktionen i huden, som medfører en fastere og mere opstrammet hud.

Regelmæssig brug af LED masken kombineret med høj-kvalitets aktiv ingrediens hudpleje produkter giver synlige resultater.

Varighed ca. 60 minutter:

 • Afrens
 • Peeling
 • Evt. dybderens
 • Massage
 • LED maske
 • Afsluttende serum, øjencreme og tilpasset hudpleje

Pris: 850 kr.pr. behandling

Lift mee ( mini lys behandling)

Varighed 30 minutter:

 • Afrens
 • LED maske
 • Afsluttende tilpasset hudpleje

Pris: 400 kr. pr. Behandling

Lift med LED 60 min 850 kr. Kurforløb 4 behandlinger: 3200 kr.
Lift med LED 30 min 400 kr. Kurforløb 4 behandlinger: 1400 kr.

 

SKINPEN

SkinPen-behandlingen indeholder:

Grundigt afrensning og desinficeret af hud, herefter påføres serum og til sidst en kølende Biofiber-maske afstemt efter hudens behov.
Umiddelbart efter behandlingen vil huden være rød og varm. Dette aftager i løbet af ca. 4 timer, og er væk efter 12-18 timer.

Forundersøgelse til SkinPen behandling

15 MIN – 100 KR.

 

ANTI-RYNKEBEHANDLING

Behandlingen indeholder: Afrensning af huden, hudanalyse, desinfektion af huden, behandling med SkinPen og nøje udvalgt serum og ansigtspleje, der passer til netop din hudtype.

Ca.45 MIN – 995 KR.

Kur af 4 behandlinger – 3480 KR.
Kur af 6 behandlinger – 4975 KR.
Bookes i receptionen.

 

SkinPen behandling af acne ar og strækmærker

(Forundersøgelse af 15 min. varighed til SkinPen behandling tillægges et gebyr på 100 KR.)

Behandlingen indeholder: Afrensning af huden, hudanalyse, desinfektion af huden, behandling med SkinPen og nøje udvalgt serum og ansigtspleje, der passer til netop din hudtype.

Ca.45 MIN – 995 KR.

BOOK ONLINE Kur af 4 behandlinger, inkl. 1 stk. creme til hjemmebrug – 3795 KR.
BOOK ONLINE Kur af 6 behandlinger, inkl. 1 stk. creme til hjemmebrug – 5295 KR.
Bookes i receptionen.

 

ELEKTROKOSMETIK

Fjernelse af karsprængninger, hudgevækster mm.

Ca. 30 MIN – Behandling, inkl. 1 stk. helende olie – 795 KR.

 

HELENDE OLIE TIL HJEMMEPLEJE

Opnå et sikkert og fantastisk resultat med Du-Lac metoden, som er anvendt i over 25 år. I en splitdel af et sekund påføres strøm på kapillærets overflade, blodet i karret trækker sig væk, finder en ny vej at løbe og efterlader en lille overfladisk skorpe på huden, der falder af efter ca. 5-8 dage.
Større og ældre karsprængninger/hudgevækster kræver flere behandlinger.

Huskeliste
 24 timer efter:

 • Du må IKKE dyrke motion, eller lave andre hårde fysiske anstrengelser. (Da der ikke må komme en masse gang i blodcirkulationen, da vi lige har fjernet blodet fra kapillærerne)
 • Du må IKKE få klorvand og makeup i hudområdet du er blevet behandlet på.
 • Undgå at få direkte sol på området, i 6-8 uger efter en behandling.
  Beskyt huden med høj solfaktor!
 • Lad være med at pille, da dette kan give ar og forlænge helingsprocessen. Pas godt på dine små skorper på huden i helingsfasen.
 • Vent med at bruge peeling til huden er helet op og ser helt normal ud igen, typisk en uges tid.

 

Hvis du overholder disse guidelines, får du et rigtig flot resultat og en smuk ren hud.

175 kr.

 

BOOK ONLINE

VIPPER OG BRYN

BOOK ONLINE

FARVNING AF VIPPER ELLER BRYN

Klassisk farvning af vipper eller bryn.

30 MIN. – 125 KR.

 

FARVNING AF VIPPER OG BRYN, SAMT RETNING

Oplev hvordan du kan få det smukkeste øjenparti, med farvning af vipper og bryn, samt formning/retning af bryn med voks og/eller pincet.

45 MIN. – 300 KR.

 

FARVNING AF VIPPER OG BRYN

Oplev hvordan du kan få det smukkeste øjenparti, med farvning af vipper og bryn, samt formning/retning af bryn med voks og/eller pincet.

30 MIN. – 195 KR.

 

FORMNING AF BRYN

Få smukke bryn med en formning og retning af bryn. Der bruges pincet og/eller voks efter behov. Hvis du kommer hos os regelmæssigt, og kun skal have rettet bryn/ fjernet få vildtfarende hår, koster dette 125,-

30 MIN. – 195 KR.

 

FORMNING OG FARVNING AF BRYN

Oplev hvordan du kan få de smukkeste bryn med både farvning og formning.

30 MIN. – 225 KR.

 

VIPPER – LASH LIFT

Lash Lift giver dine egne vipper et smukt løft, som er holdbart i op til 6-8 uger. Dine vipper vil syne længere og fyldigere efter et Lash Lift. Hvis denne behandling kombineres med farvning af vipper, er både mascara og vippebukker helt overflødig.

45 MIN. – 300 KR.

 

LASH EXTENSIONS

Oplagt til julens komsammener og nytårsfesten. Single lashes er en skånsom måde at opnå de vipper vi ikke har fået fra naturens side, om det er et markeret eller et mere naturligt look. Sættet skræddersyes udfra dine ønsker og egne vipper om de er korte eller lange. Efter 3-4 uger vil man have tabt en del vipper, ved slid og naturlig fældning, og skal have en opfyldning.
 
 

Nyt sæt – 795 KR. (120 min.) 

Stor opfyldning – 600 KR. (80 min.)

Normal opfyldning – 400 KR. (60 min.)

Lille opfyldning – 250 KR. (15 min.)

 

 

SEMI – PERMANENT MASCARA

Garanterer et sort mascara look i 2 uger. Vipperne forbliver fleksible, og vil skabe en naturlig volumen.

Perfekt til at kombinere med øjenvippe lift en uge før.

Mød op til din aftale uden mascara.

 

250 KR. (30 min.)

 
 
 
 
 
 

HÆNDER OG SHELLAC

BOOK ONLINE

 

MANICURE

Manicure med neglelak, olie og massage.

60 MIN. – 495 KR.

 

SHELLAC

SHELLAC MED FARVER – 425 KR.
SHELLAC MED GLIMMER – 450 KR.
FRANSK SHELLAC – 450 KR.
AFTAGNING AF SHELLAC VED NY BEHANDLING – 550 KR.
AFTAGNING AF SHELLAC – 200 KR.

VOKS BEHANDLINGER

BOOK ONLINE

 

VOKS I ANSIGTET

Voks af kinder – 30 min. – 125 kr.
Voks af overlæbe eller hage – 15 min. – 100 kr.
Voks af overlæbe og hage – 30 min. – 150 kr.
Næse hår fjernes med voks – 15 min. – 100 kr.

 

VOKS PÅ KROPPEN

Voks af arme – 45 min. – 295 kr.
Voks af armhuler – 30 min. – 165 kr.
Voks af skuldre – 30 min. – 195 kr.
Voks af bikini linje – 30 min. – 195 kr. – En bikinivoks går til linjen langs trussekant i trekantsområdet.
Voks af bryst og mave – 60 min. – 395 kr.
Voks af bryst – 5 min. – 295 kr.
Voks af balder – 30 min. – 195 kr. – Voks af ydersiden af balden.
Voks af halve ben inkl. Bikini – 60 min. – 495 kr.
Voks af halve ben inkl. Tanga – 60 min. – 495 kr.
Voks af halve ben – 45 min. – 295 kr. – Voks af halve ben indbefatter området fra knæ og ned eller fra knæ og op.
Voks af hele ben inkl. Bikini – 75 min. – 575 kr.
Voks af hele ben inkl. Tanga – 90 min. – 595 kr.
Voks af hele ben – 60 min. – 495 kr.
Voks af hele ryggen – 60 min. – 395 kr.
Voks af lænden – 30 min. – 195 kr.
Voks af tanga – 30 min. – 245 kr. – En udvidet bikinivoks, hvor der vokses indtil linjen som en tangatrusse.

 

Threading

Hårfjerning med tråd er en meget gammel og præcis metode, hvormed man kan fjerne uønsket øjenbryn-og anden ansigthårvækst ved hjælp af tråd. Håret bliver fanget af bomuldstråd, både hele hårrækker og enkelte hår, og bliver hevet ud ved brug af en saksebevæglse. 
Denne metode er velegnet til følsom hud. 
 
Overlæbehår 15 min 130 kr. 
Overlæbehår og hage  15 min 160 kr. 
Formning af bryn, overlæbehår og hage min 30 min 300 kr. 
 
 
 
 

EPILERING

BOOK ONLINE

Hvordan foregår epilering?

Uønsket hårvækst fjernes ved at der stikkes en yderst tynd nål ned i hårsækken, hvorefter der sætttes strøm til nålen. Strømmen destruerer hårroden og skubber de fine kapillærer længere ned i huden. Er håret i den rigtige fase, får håret ikke næring at leve af og håret dør. Efter behandlingen påføres Hair Reducer og Golden Magic.

Hvor ofte?

Håret vokser i forskellige faser og det er derfor vigtigt du i de første 2-3 mdr. kommer til behandling 1 gang om ugen og får dine hår fjernet. Dine hår vil blive finere og lysere for hver gang du bliver epileret og til sidst er de helt væk. Til hjemmepleje skal der bruges 2 produkter fra Susanne

Melchiorsen:

 • Hair Reducer
 • Golden Magic

Afrensning ansigt Desinficere de aktuelle områder, fjernelse af hår med strøm.

EPILERING – 15 MIN. – 225 KR.
EPILERING – 5 x 15 MIN. klippekort – 1005 kr.
EPILERING – 10 x 15 min klippekort – 2025 kr.
EPILERING 30 MIN – 370 kr.
EPILERING – 5 x 30 MIN. klippekort – 1700 kr.
EPILERING – 10 x 30 min klippekort – 3550 kr.
EPILERING 60 MIN – 595 kr.
EPILERING – 5 x 60 MIN. klippekort – 2800 kr.
EPILERING – 10 x 60 min klippekort – 5355 kr.

HYDRA OG HYDRADERMIE

BOOK ONLINE

 

HYDRA

Behandlingen består af; Dobbel rens , Hydra PH peeling , Hydra Neuve masssage, Hydra Beaute maske ,cremer ,tonic og serum. Frugtsyren renser din hud ned under overfladen og huden føles smuk lækker ren og fornyet. Behandlingen reducerer mørke pigmentpletter efter sol og graviditet, mindsker grove porer, udrenser talg og hudorm , giver den smukkeste glød og udstråling. udrenser affaldsstoffer og øge iltoptagelsen i dine celler.

EYDRA – FORNY DIN HUD TOTALT – 45 MIN. – 570 KR.
HYDRA – FORNY DIN HUD TOTALT – 3 BEHANDLINGER – 1570 KR. – BOOKES I RECEPTIONEN  

 

HYDRADERMIE

 

HYDRADERMIE LIFT

Hydradermie Lift er en eksklusiv GUINOT behandling, der opstrammer og styrker huden i dybden gennem aktivering af muskulaturen og udglatter huden , opstrammer øjenlågen, udglatter panden og udvisker dybden af rynkerne. Hydradermie Lift virker som en building behandling, der opstrammer ansigtet ved at indvirker på musklerne, for at give ansigtet et yngre udseende. Behandlingen anbefales som kurforløb evt. 4-6 plejebehandlinger eller som vedligeholdende en gang om måneden. Afrensning- peeling- Stimulering af ansigt, hals og øjne ved hjælp af mikrostrøm og særlig gele- serum- maske- afsluttende creme.

60 min – 899 kr.
3 behandlinger 2400 kr.  

 

HYDRADERMIE DOBBELT IONISATION

Hydradermie Dobbelt ionisering er en eksklusiv GUINOT behandling, der gør din hud ungdommelig og fyldt med energi, efter blot en enkelt behandling. Denne unikke og innovative behandling sikrer en hurtig og dybdegående penetration af virkestoffer, der resulterer i ekstraordinære resultater. Huden er allerede smukkere, når behandlingen er slut Behandlingen anbefales som kur, med tre behandlinger, eller som en vedligeholdende behandling hver måned. Hydradermie Dobbelt ionisering er den mest effektive dybderensende behandling. Afrensning – peeling – Stimulering af ansigt, hals ved hjælp af mikrostrøm og særlig gele- Thermoclean elektrod (giver en mild varme der fjerner overskydende talg og affaldsstoffer på huden)- serum- maske- afsluttende creme.

60 min – 695 kr.
3 behandlinger 1800 kr.

JAPANSK LIFTING FACELIFT

BOOK ONLINE

Denne behandling består af spirulina maske, ansigtsmassage med økologisk hybenkerneolie, saltstensmassage, fugtmaske og massage af nakke og hovedbund samt fod og underbensmassage.

Japansk Lifting er en behandling til afspænding og stimulering af ansigtet, der kombinerer ansigtszoneterapi, dybdemassage, lymfedrænage og akupressur. Det er en behandling hvor ansigtet skånsomt bearbejdes.

Japansk lifting arbejder på at styrke, forbedre og aktivere kroppens egne naturlige funktioner, så kroppen udrenses, ansigtet afspændes og muskulaturen samtidig genvinder sin naturlige spændstighed. Ansigtet løftes så at sige indefra.

Japansk Lifting arbejder i dybden med:

Muskelstimulering , nervemæssigt stimulering, lymfedrænnage, stimulering af akupunkturpunkter, nervepunkter, reflekszoner, dybdemassage af ansigtets muskler.

Virkning:

 • Opstrammer ansigtshuden
 • Mere symmetrisk ansigt
 • Mindsker fine rynker og hævelser i ansigtet
 • Dybdeafspænder ansigtsmuskulaturen
 • Mere levende og fri mimik
 • Smukkere glød
 • Reducerer misfarvninger og poser under øjnene

 

 

60 MIN. – 650 KR.

KONTAKT

KURBADET by ILSE JACOBSEN

A.R Friisvej 16
3100 Hornbæk
Denmark

Reception telefon: +45 7060 6020
Restaurant telefon: +45 7060 6021

Aldersgrænse 16 år.
Undtagen ved familie spa samt teenager spa.

E-mail: kurbadet@ilsejacobsen.com

(Bemærk vi har problemer med at sende mails til Hotmail og Yahoo)

Pga. travlhed er booking af weekend-spa, samt fredage og helligdage nødvendigt.

Bemærk: Varmtvandsbassin træning i det store bassin mandag-torsdag i tidsrummet 8-11:30, og fredag i tidsrummet 8.00-10.00.

Husk at book jeres spa besøg i receptionen på 7060 6020.

Behandling af personoplysninger

ÅBNINGSTIDER

SPA/RECEPTION

Mandag-Søndag 9.00-16.00

RESTAURANT

Mandag - TirsdagLukket
Onsdag - Søndag 12.00- 16.00