Subtotal: 0,00 DKK


Ingen varer i kurven.

Vælg en side

MASSAGE & KROP

 

OBS: ALLE TIDER ER INKLUSIV AF OG PÅKLÆDNING.
Vores professionelle stab af massører, er alle uddannet Lægeeksamineret fysiurgiske massører fra Danmarks ældst eksisterende massageskole; A.M. – Massageskole, som vores Chefmassør; Susan Wichmand ejer og driver.

De er ligeledes uddannet og certificeret i diverse SPA behandlinger og vores unikke HydroTherm system. Vi kan derfor tilbyde en bred vifte af behandlinger, så som; Fysiurgisk massage, Sportsmassage, Gravid- og barselsmassage, Krops- og wellness behandlinger og HydroTherm massage på opvarmede vandmadrasser.

Vi gør din massage og behandling til en totaloplevelse og bringer kroppen i harmoni og balance, med Ilses egne produkter, dæmpet musik og varme i briksen.

Der er mulighed for både enkelt behandling, men også dobbelt behandling i vores par rum.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

 

BOOK ONLINE

MASSAGE

 

DELMASSAGE

Dybdegående massage af det ønskede område f.eks. skulder/ryg. Velegnet hvis du har infiltrationer eller lign. i en del af kroppen og kun ønsker denne behandlet.

30 MIN. – 375 KR.

KLASSISK KROPSMASSAGE

Dybdegående fysiurgisk massage, hvor hele kroppen masseres igennem i dybden og der afsluttes med en afslappende ansigtsmassage. Alle vores behandlinger kan laves som par- eller feks. venindebehandlinger, hvor man er to der behandles ved siden af hinanden. Hvis du ønsker dette skal du booke to ledige tider, eller ringe til os og bestille. Der benyttes ILSE by ILSE JACOBSEN produkter i forbindelse med behandlingen.

60 MIN. – 650 KR.
90 MIN. – 950 KR.

SPORTS MASSAGE

Dybdegående massage og behandling af de ønskede områder. Effektiv massage efter skader eller før/efter udøvelse af sport. Vi behandler indenfor alle sportsgrene. Der benyttes ILSE by ILSE JACOBSEN produkter i forbindelse med behandlingen.

60 MIN. – 650 KR.

CUPPING BINDEVÆVSMASSAGE

Bindevævet sidder overalt i kroppen under huden, rundt om muskler og knogler. Når der opstår spændinger og ophobninger i bindevævet, bliver dette som lim på f.eks. musklerne, hvilket giver nedsat funktion og smerter. I denne behandling masseres bindevævet med hænder og cuppings ved hjælp af specielle teknikker, som løsner bindevævet og dermed giver en bedre bevægelighed og nedsættelse af eventuelle smerter.

60 MIN. – 675 KR.

 

ASIATISK MASSAGE

En dejlig fuldkropsmassage som en kombination af traditionel thaimassage og oliemassage. Behandlingen udføres af den dygtige Nischa, som kommer fra Thailand og er uddannet thaimassør. Hun har de sidste 5 år arbejdet på Spa rundt omkring i Europa. Denne massage er til dig der ønsker en hård men alligevel afslappende massage. Bemærk massøren taler kun Engelsk.
60 MIN. – 650 KR.

GRAVID MASSAGE

En fuld kropsmassage for den gravide kvinde, med fokus på de mest belastede områder af kroppen, som aftales sammen med kunden. Massagen vil foregå på vores nye innovative tredimensionelle Hydrotherm system, som er opvarmede vandmadrasser hvor du bliver lejret behageligt på ryggen, og modtager her, hele den fulde kropsmassage, som afsluttes med en afslappende ansigtsmassage. En sand nydelse og effektiv behandling mens du venter… Der masseres i Økologisk olie.

60 MIN. – 750 KR.

HYDROTHERM MASSAGE

Hydrotherm massage er et nyt og innovativt tredimensionelt massagesystem, hvor du ligger på varme vandfyldte madrasser mens du modtager massage. Når først du har lagt dig godt til rette på ryggen, kan du bare slappe af og nyde denne helt fantastisk behandling. Hele behandlingen foregår mens du ligger på ryggen, da massøren ved hjælp af madrassen kan massere alle sider af kroppen. Dette giver en sammenhængende og afslappende massage, hvor der også er mulighed for at gå i dybde, alt efter dit behov og ønske. Kombinationen af varmen fra madrassen, følelsen af at flyde på vand og en unik massage gør at dette er en behandling der skal opleves. Behandlingen er også særdeles velegnet til gravide.

60 MIN. – 750 KR.
60 MIN. + SPA – 1075 KR.

MASSAGE MED SAUNAINDPAKNING

I denne lækre behandling kombineres massage og varme til at give en optimal afstressende og muskelafspændende oplevelse. Du får 45 min. dybdegående massage på ønskede områder og 45 min. indpakning i saunatæppe med infrarød varme, som har en både afslappende og udrensende effekt. Behandlingen kan både bookes til en enkelt person eller to personer samtidig.

90 MIN.

– 1 pers. 975 KR.
– 2 pers. 1.350 KR.

RYG, NAKKE OG SKULDER MASSAGE

En dybdegående behandling hvor du får arbejdet og løsnet godt op i hele ryg, nakke og skulder partiet. Vores behandlere kombinerer evt. med dynamisk cupping massage, hvor de løsner bindevævet,som giver en god opvarmning og fleksibilitet til musklerne, hvor det så er nemmere og mere skånsomt at få arbejdet med infiltrationer og spændinger.

45 MIN. – 525 KR.

 

BOOK ONLINE

KROPSBEHANDLINGER

 

ILSE JACOBSEN SPECIEL INKLUSIV ADGANG TIL SPA

En lækker kropsbehandling som efterlader kroppen blød og smidig. Der startes med en fuld kropspeeling i Ilses Shea butter scrub, hvorefter der påføres den fantastiske Clay mask. Mens masken virker, gives en dejlig og afslappende ansigtsmassage. Efter et brusebad masseres hele kroppen igennem med Ilse Jacobsens egen Body & massage oil.

90 MIN. – 1.250 KR.

 

ILSE JACOBSEN LUKSUS INKLUSIV ADGANG TIL SPA

Dette er den optimale luksusbehandling indenfor Ilse by Ilse Jacobsens univers. Hele 2 timers forkælelse fra top til tå. Først får du en lækker peeling af hele kroppen i Ilses egen Shea butter scrub, hvorefter der lægges en fugtgivende og opstrammende maske på. Hænder og fødder får en skøn massage og smøres ind i Ilses egen fod- og håndcreme. Mens maskerne virker får du en afslappende ansigtsbehandling, hvor der renses, peeles og masseres med nogle af Ilses andre skønne produkter, fra den prisvindende serie. Efter maskerne har fået lov at virke, tager man et brusebad og der sluttes af med en dejlig helkrops massage i Ilses egen Body & massage oil.

120 MIN. – 1.450 KR.

 

SERENITY – BODY AND SOUL

Oplev en luksuriøs wellnessbehandling, specialudviklet til personer med cancer. Hvad enten det er før, under eller efter dit cancerforløb, opnår du den ultimative følelse af velvære, fornyelse og sindsro i krop og sjæl med Serenity Body and Soul.

Wellnessbehandlingen udføres i 100 % naturlige, økologiske og ECOCERT-certificerede produkter fra Jurenka Organic Body Care, specielt udviklet i Danmark.

Serenity Body and soul behandlingen indeholder som udgangspunkt følgende:

  • Blid peeling af hele kroppen i Jurenkas gel bodyscrub med abrikoskerner. Her hjælpes din hud af med de døde hudceller, samt øger blodgennemstrømningen i hudlagene.
  • Afslappende fuldkropsmassage i Jurenkas specialfremstillede massageolie, på det innovative tredimensionelle Hydrotherm system. Her er du lejret på opvarmede vandmadrasser mens du modtager hele behandlingen liggende på ryggen.
  • Blid ansigtsbehandling, bestående af mild peeling, let afrens og ansigtsmassage i Jurenkas delicate facecream.
  • Hovedbundsmassage (efter ønske) i den eventyrlige hair serum fra Jurenka, som plejer fint nyt hår og tørre spidser.

 

Alle behandlinger er unikke og sammensættes i samråd med kunden, alt efter ønske og vores behandleres professionelle viden omkring cancer. Alle Serenity body and soul behandlere er uddannet i massage af personer ramt af cancer.

90 MIN. – 995 KR.

 

HIMMALAYA SALT MASSAGE

Nyd en kropspeeling og en kropsmassage, hvor du får stort udbytte af egenskaberne fra vores Himalaya salt ædelsten og kokosolie i kombination med varme og velvære. Saltet fra Himalaya er rigt på op mod 84 forskellige mineraler og næringsstoffer, der alle har en positiv virkning på kroppen. Den lyserøde farve kommer fra det høje indhold af jern, som er et vigtigt mineral for vores røde blod legemer og hjælpe med at transporterer ilten rundt i kroppen. Ydermere er Himalaysaltet rigt på magnesium der bl.a. vedligeholder knoglerne og din normale energi i kroppen, hjælper stofskiftet og hjælper med at opretholde et sundt fungerende nervesystem. Stenen udvinder også fugt til din krop, der i samspil med kokosolien, vil efterlade din hud velhydreret, blød og frisk. Efter endt behandling, får du ædelstenene med hjem og vil kunne bruge dem i badet, for at få yderligere udbytte af alle de essentielle egenskaber.

60 MIN. (INCL. AF- OG PÅKLÆDNING) – 695 KR.

 

DETOX KROPSBEHANDLING-INTENSIV INKL. ADGANG TIL SPA

Drænende og udrensende kropsbehandling, hvor hele kroppen først får en dejlig grov peeling. Herefter bliver man pakket ind i sort mudder fra Det Døde Hav, som virker drænende mod ophobninger og hævede områder, renser i dybden og giver en optimal blodcirkulation. Imens du ligger med masken, får du en dejlig ansigts- og hovedbundsmassage. Efter et bad afsluttes med en dejlig fuldkrops massage i kokosolie, så kroppen efterlades renset og afslappet. For optimalt resultat anbefaler vi min. 5 behandlinger.

90 MIN. – 1.450 KR.

 

DE-STRESS KROPSBEHANDLING – TRANQUILITY

En unik og eksklusiv kropsbehandling der giver en komplet oplevelse af velvære i både krop og sjæl. Behandlingen virker afstressende og er derfor særdeles velegnet til folk med bl.a. søvnproblemer. Med den specielt udviklede tranquility duft af essentielle olier, udvundet af cedertræ, rosentræ, appelsin, rose, vanilje og rosa palme, de blide penselstrøg og den sagte musik, giver behandlingen en dyb følelse af ro og sender tankerne på rejse. Selve behandlingen varer ca. 50 min. Efterfølgende vil du få 15 min. alene i rummet til stille og roligt at komme til dig selv igen.(Obs. En del af behandlingen indeholder strøg og massage i hovedbunden og håret)

OBS: Alle tider er inklusiv af og påklædning.

75 MIN. – 995 KR.

 

KROPSBEHANDLING TIL MANDEN MED VODKA

Ved denne maskuline kropsbehandling bliver kroppen først peelet i en vodka-peeling, som efterlader kroppen frisk og ren. Derefter gives der en dybdegående massage, hvor alle muskler bliver masseret godt igennem, og der afsluttes med en afslappende ansigtsmassage. Vodka blev oprindelig opfundet som rensemiddel til sår og til at rense huden for hundrede år siden i det gamle Egypten. Med en vodka scrub bliver hudens mange lag renset helt i bund, og når man efterfølgende tilfører kokosolie, er huden for alvor klar til solens sommer, da huden så har lettere ved at tage farve og optage D-vitamin. Mange oplever at de får en flottere glød og ikke bliver røde og solskoldet.

75 MIN. – 975 kr.

 

KINESIO TAPING

Kinesiotape er udviklet af en japansk kiropraktor og kinesiolog, Dr. Kenso Kase, i 1973, hvor målet var at udnytte kroppens naturlige helingsprocesser 24 timer i døgnet. Tapen er lavet i bomuld med akrylbelægning og vævet i bølger. Den er specielt rettet mod hud og muskulatur og understøtter bevægeligheden i muskulaturen.

Dens funktion er at virke på vævet ud fra fastlagte principper. Tapen ligger på huden 4-6 dage ad gangen. I Kurbadets behandler team kombinerer vi taping med andre behandlinger som f.eks. laser og massage.

  • Korrigerer muskelfunktionen: Tapen er effektiv til at nedsætte muskelspændinger, øge restitutionen og nedsætte muskeltræthed og kramper
  • Forbedrer blod- og lymfecirkulationen: Tapen hjælper kroppen med at fjerne affaldsstoffer, væske og blødninger ved at bevæge musklerne
  • Nedsætter smerter: Neurologisk undertrykkelse af smerter sker ved at påsætte tape på det involverede område
  • Reposition af sublukseret led: Tapen kan hjælpe med at korrigere leddet og herved genskabe den normale funktion.

 

Vi kan f.eks. behandle forstuvet ankel, skinnebensbetændelse, problemer med achillessenen, tennisalbue, afklemning i skulderen, knæproblemer, trykkede ribben, store blå mærker, hæmatomer, som er kommet eksempelvis efter fald, ligesom det lindrer ømme vaccinationsstik. Både hævelse og smerte reduceres omgående.

Opfinderen af tapen, Dr. Kenzo Kase, tillægger farverne forskellig betydning: sort giver varme og kraft, blå køler, rød giver energi og hudfarvet er neutral. Men i praksis vælger den enkelte selv den foretrukne farve. Elasticitet og virkning er i princippet den samme.

95,- KR.

 

AKUPUNKTUR

Akupunktur betyder behandling med nåle og er en afbalancerende behandling. Dermed behandles hele kroppen/mennesket og ikke blot de enkelte symptomer. Hensigten med akupunktur er at skabe balance mellem Yin og Yang samt sørge for, at livsenergien Qi, kan cirkulere frit og i de rigtige retninger i kroppens energibaner, meridianerne. Ubalance eller blokering i energibanerne kan medføre smerter eller sygdom. Ved akupunkturbehandling indføres tynde, sterile engangsnåle i udvalgte akupunkturpunkter på kroppen. Punkterne har via energibanerne forbindelse til hele kroppen og dens funktioner. Herved stimuleres kroppens egen evne til at genoprette balancen og få kroppen til at fungere bedre. Hos Kurbadets behandler team kan vi kombinerer behandlingerne med akupunktur, for at bringe kroppen mere i balance og behandle diverse lidelser og skader i bevægeapparatet optimalt.

95,- KR.

 

BOOK ONLINE

KONTAKT

KURBADET by ILSE JACOBSEN

A.R Friisvej 16
3100 Hornbæk
Denmark

Reception telefon: +45 7060 6020
Restaurant telefon: +45 7060 6021

Aldersgrænse 16 år.
Undtagen ved familie spa samt teenager spa.

E-mail: kurbadet@ilsejacobsen.com

(Bemærk vi har problemer med at sende mails til Hotmail og Yahoo)

Pga. travlhed er booking af weekend-spa, samt fredage og helligdage nødvendigt.

Bemærk: Varmtvandsbassin træning i det store bassin mandag-torsdag i tidsrummet 8-11:30, og fredag i tidsrummet 8.00-10.00.

Husk at book jeres spa besøg i receptionen på 7060 6020.

Behandling af personoplysninger

ÅBNINGSTIDER

SPA/RECEPTION

Mandag-Søndag 9.00-16.00

RESTAURANT

Mandag - TirsdagLukket
Onsdag - Søndag 12.00- 16.00