Vælg en side

MASSAGE & KROP

OBS: ALLE TIDER ER INKLUSIV AF OG PÅKLÆDNING.

Vores professionelle stab af massører, er alle uddannet Lægeeksamineret Fysiurgiske – eller Sportsmassør fra Danmarks ældst eksisterende massageskole; AM Massageskole, som vores Chefmassør; Susan Wichmand ejer og driver.

De er ligeledes uddannet og certificeret i diverse SPA behandlinger. Vi kan derfor tilbyde en bred vifte af behandlinger, så som; Fysiurgisk massage, Sportsmassage, Gravid- og barselsmassage, Krops- og wellness behandlinger.

Vi gør din massage og behandling til en totaloplevelse og bringer kroppen i harmoni og balance, med Ilses egne produkter, dæmpet musik og varme i briksen.

Alle vores behandlinger kan laves som par- eller f.eks. venindebehandlinger, hvor man er to der behandles ved siden af hinanden. Hvis du ønsker dette skal du booke to ledige tider, eller ringe til os og bestille.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

BOOK ONLINE

MASSAGE

 

KLASSISK KROPSMASSAGE

Dybdegående fysiurgisk massage, hvor hele kroppen masseres igennem i dybden og der afsluttes med en afslappende ansigtsmassage. Der benyttes ILSE by ILSE JACOBSEN produkter i forbindelse med behandlingen.

60 MIN. – 650 KR.
90 MIN. – 950 KR.

 

SPORTS MASSAGE

Dybdegående massage og behandling af de ønskede områder. Effektiv massage efter skader eller før/efter udøvelse af sport. Vi behandler indenfor alle sportsgrene. Der benyttes ILSE by ILSE JACOBSEN produkter i forbindelse med behandlingen.

60 MIN. – 650 KR.

 

RYG, NAKKE OG SKULDER MASSAGE

En dybdegående behandling hvor du får arbejdet og løsnet godt op i hele ryg, nakke og skulder partiet. Vores behandlere kombinerer evt. med dynamisk cupping massage, hvor de løsner bindevævet,som giver en god opvarmning og fleksibilitet til musklerne, hvor det så er nemmere og mere skånsomt at få arbejdet med infiltrationer og spændinger.

45 MIN. – 525 KR.

 

CUPPING BINDEVÆVSMASSAGE

Bindevævet sidder overalt i kroppen under huden, rundt om muskler og knogler. Når der opstår spændinger og ophobninger i bindevævet, bliver dette som lim på f.eks. musklerne, hvilket giver nedsat funktion og smerter. I denne behandling masseres bindevævet med hænder og cuppings ved hjælp af specielle teknikker, som løsner bindevævet og dermed giver en bedre bevægelighed og nedsættelse af eventuelle smerter.

60 MIN. – 675 KR.

 

GRAVID MASSAGE

En fuld kropsmassage for den gravide kvinde, med fokus på de mest belastede områder af kroppen, som aftales sammen med kunden. Massagen vil foregå på vores specielle gravid pude, hvor der er plads til maven. Der afsluttes med en afslappende ansigtsmassage. En sand nydelse og effektiv behandling mens du venter… Der masseres i Økologisk olie.

60 MIN. – 650 KR.

 

MUSCULUPAT® ELEVBEHANDLING (1. Konsultation)

Musculupati® er en ny behandlingsform hvor musculære problemtikker og skader behandles. Her anses kroppen som en helhed ud fra den vestlige forståelse af kroppens fysiologi og anatomi, i kombination med den traditionelle kinesiske medicin (TKM). Din Musculupat® behandler starter dit forløb med en kropsanalyse og testing, for at specificerer problemet, hvorefter din Musculupat® behandler planlægger en optimal behandling/behandlingsforløb til netop din problematik.

Du vil opleve at flere behandlingsteknikker kombineres for at opnår de bedste resultater, bl.a. massage, akupunktur, cupping, kropsterapi, zoneterapi m.m. Du skal booke denne behandling hvis du har et problem eller skade som du ønsker at komme i bund med og få behandlet.

75 min. KR. 650,-

 

MUSCULUPAT® ELEVBEHANDLING

Book denne behandling som opfølgning på 1. Musculupati® konsultation. Dette er den ultimative behandling til dig, som har spændinger, sportsskade, arbejdsskade, døjer med hovedpine eller andre kropslige problematikker.

60 MIN KR. 650,-

 

MASSAGE MED SAUNAINDPAKNING

I denne lækre behandling kombineres massage og varme til at give en optimal afstressende og muskelafspændende oplevelse. Du får 45 min. dybdegående massage på ønskede områder og 45 min. indpakning i saunatæppe med infrarød varme, som har en både afslappende og udrensende effekt. Behandlingen kan både bookes til en enkelt person eller to personer samtidig.

90 MIN.

– 1 pers. 975 KR.
– 2 pers. 1.350 KR.

 

BOOK ONLINE

KROPSBEHANDLINGER

 

ILSE JACOBSEN SPECIEL INKLUSIV ADGANG TIL SPA

En lækker kropsbehandling som efterlader kroppen blød og smidig. Der startes med en fuld kropspeeling i Ilses Shea butter scrub, hvorefter der påføres den fantastiske Clay mask. Mens masken virker, gives en dejlig og afslappende ansigtsmassage. Efter et brusebad masseres hele kroppen igennem med Ilse Jacobsens egen Body & massage oil.

90 MIN. – 1.250 KR.

 

ILSE JACOBSEN LUKSUS INKLUSIV ADGANG TIL SPA

Dette er den optimale luksusbehandling indenfor Ilse by Ilse Jacobsens univers. Hele 2 timers forkælelse fra top til tå. Først får du en lækker peeling af hele kroppen i Ilses egen Shea butter scrub, hvorefter der lægges en fugtgivende og opstrammende maske på. Hænder og fødder får en skøn massage og smøres ind i Ilses egen fod- og håndcreme. Mens maskerne virker får du en afslappende ansigtsbehandling, hvor der renses, peeles og masseres med nogle af Ilses andre skønne produkter, fra den prisvindende serie. Efter maskerne har fået lov at virke, tager man et brusebad og der sluttes af med en dejlig helkrops massage i Ilses egen Body & massage oil.

120 MIN. – 1.450 KR.

 

DE-STRESS KROPSBEHANDLING – TRANQUILITY

En unik og eksklusiv kropsbehandling der giver en komplet oplevelse af velvære i både krop og sjæl. Behandlingen virker afstressende og er derfor særdeles velegnet til folk med bl.a. søvnproblemer. Med den specielt udviklede tranquility duft af essentielle olier, udvundet af cedertræ, rosentræ, appelsin, rose, vanilje og rosa palme, de blide penselstrøg og den sagte musik, giver behandlingen en dyb følelse af ro og sender tankerne på rejse. Selve behandlingen varer ca. 50 min. Efterfølgende vil du få 15 min. alene i rummet til stille og roligt at komme til dig selv igen.(Obs. En del af behandlingen indeholder strøg og massage i hovedbunden og håret)

OBS: Alle tider er inklusiv af og påklædning.

75 MIN. – 995 KR.

 

KROPSBEHANDLING TIL MANDEN MED VODKA

Ved denne maskuline kropsbehandling bliver kroppen først peelet i en vodka-peeling, som efterlader kroppen frisk og ren. Derefter gives der en dybdegående massage, hvor alle muskler bliver masseret godt igennem, og der afsluttes med en afslappende ansigtsmassage. Vodka blev oprindelig opfundet som rensemiddel til sår og til at rense huden for hundrede år siden i det gamle Egypten. Med en vodka scrub bliver hudens mange lag renset helt i bund, og når man efterfølgende tilfører kokosolie, er huden for alvor klar til solens sommer, da huden så har lettere ved at tage farve og optage D-vitamin. Mange oplever at de får en flottere glød og ikke bliver røde og solskoldet.

75 MIN. – 975 kr.

 

BOOK ONLINE

KONTAKT

KURBADET by ILSE JACOBSEN

A.R Friisvej 16
3100 Hornbæk
Denmark

Reception telefon: +45 7060 6020
Restaurant telefon: +45 7060 6021

Aldersgrænse 16 år.
Undtagen ved familie spa samt teenager spa.

E-mail: kurbadet@ilsejacobsen.com

(Bemærk vi har problemer med at sende mails til Hotmail og Yahoo)

Pga. travlhed er booking af weekend-spa, samt fredage og helligdage nødvendigt.

Bemærk: Varmtvandsbassin træning i det store bassin mandag-torsdag i tidsrummet 8-11:30, og fredag i tidsrummet 8.00-10.00.

Husk at book jeres spa besøg i receptionen på 7060 6020.

Behandling af personoplysninger

ÅBNINGSTIDER

SPA/RECEPTION

Mandag-Lørdag 9-17
Søndag 10-17

RESTAURANT

Åbent alle dage
Frokost 12-16

SOCIALE MEDIER