Vælg en side

MENTAL WELLNESS

Hvad er Mental Wellness?

Med Mental Wellness får du en ventil og får bedre energi i dit liv. Ligesom vi plejer vores krop med massage og andre fine ting, skal vi også pleje vores psykiske og passe på vores mentale velbefindende. Med Mental Wellness får du større mentalt overskud og vil give dig mere ro og balance i dit liv. Ved Mental Wellness forebygger du eksempelvis også stress og andre former for livs-kriser, som via jo alle støder på før eller siden i vores liv.

BOOK ONLINE

 

 

Hvilke typer Mental Wellness kan du vælge imellem?

Guidet Mindfulness session
– Få mere overskud, nærvær og fokus – 45 min. – 475 kr.

Coaching
– Vælg selv dine forandringsmål som vil øge din trivsel og mentale overskud – 60 min. – 795 kr.

Individuel psykoterapi
– Få arbejdet med dig selv og få større livskvalitet ind i dit liv – 60 min. – 795 kr.

Business- og karriere coaching
– Optimer dine potentialer og faglige udvikling – 60 min. – 795 kr.

Parterapi
– Prioriter dit parforhold og find hinanden igen 60 min. 945 kr. Book online

Teenage- og børne coaching
– Styrk din selvtillid og bliv bedre til at være dig den som du er – 50 min. – 545 kr.

 

 

Hvornår skal du vælge et Mental udviklingsforløb med Lene?

Vil du gerne arbejde med dine tanker, følelser og handlinger og hvordan disse er forbundet og styrer dit liv? Og vil du arbejde med et af disse områder, så skal du booke en tid nu hos Lene på tlf: 60 71 02 75

  • Stress & Arbejdsliv
  • Familie & Parforhold
  • Individuel Personlig Udvikling

 

 

Hvad får du ud af et forløb med Lene i KURBADET?

  • Afklaring og udvikling
  • Mentalt overskud
  • Ro og balance i dit liv
  • Øget livskvalitet i alle aspekter af dit liv

 

 

Hvem står bag vores Mental Wellness og psykologiske praksis?

Lene Sheila Gjørup har specialiseret sig i mental sundhed, stressforebyggelse og psykisk trivsel igennem mere end 15 år. Hun har fokus på hvordan din krop og psyke hænger sammen og arbejder. Lene har hjulpet over flere hundrede mennesker med deres personlig udvikling og genfinde deres livsglæde og selvtillid. Hun har stor succes med sine forløb vor hun kombineret mindfulness og mental træning.
Lene er Cand. pæd. i psykologi fra Århus universitet, er psykoterapeut og har en Merkonom i HR og Ledelse. Derudover har hun et hav af anden efteruddannelse bag sig som hun trækker på.

Se mere via dette hyperlink her https://copenpsyk.dk/

 

 

Hvad kan du mere vælge imellem?

KURBADETs gave-idé
Giv Mental Wellness til den du holder af

KURBADETS Firma-pakke
Sæt fokus på Mental Wellness og Trivsel en hel eller halv dag

– Ring direkte til Lene og få den løsning der passer jer bedst på tlf: 60 71 02 75

 

 

Hvad siger folk om et forløb med Lene?

Christina på¨29 år som har sloges med angst og stress fortæller:
“Jeg kan rumme flere situationer nu og har større overskud, efter jeg har været i et forløb med Lene. Jeg føler mig stærkere og er ikke bange for at tage ansvar nu.”

Sofie på 23 år som er leder fortæller:
”Jeg er et sted nu, hvor jeg føler, at jeg har mere styr på mig selv. Jeg har fået nogle værktøjer, som jeg bruger både bevidst og ubevidst. Jeg er mere ærlig omkring hvad og hvordan jeg siger ting, som jeg førhen ville have holdt for mig selv.
Jeg er nået et punkt, hvor jeg er stolt over, hvad jeg har opnået – om det så er færdiggørelsen af projekter, job eller samvær med folk, så gør det mig stolt, og kigge tilbage på den udvikling jeg har været igennem hos Lene
Jeg har fået mere styr over mine tanker og følelser og fået meget mere selvtillid. Jeg har fået rigtig mange gode værktøjer til arbejde med blandt andet mit tankemylder og redskabet til at passe på mig selv og hvordan jeg kan håndtere konflikter
og passer bedre på mig selv.”

Kasper på 34 år som er Arkitekt og Partner beskriver:
“I forhold til hele terapiforløbet hos Lene kan jeg tydeligt mærke, at jeg er kommet mere i kontakt med mig selv og mine følelser. Jeg er blevet meget mere bevidst om hvad jeg vil påtage mig i hverdagen og blevet bedre til at mærke når jeg går for langt og over stregen i forhold til arbejdspres. Jeg er begyndt at værdsætte et andet tempo og en mere tilstedeværende livsstil, både i mit arbejds- og privatliv”.
Dette skyldes uden tvivl en lang helingsproces, hvor jeg har haft tid til at komme helt ned i gear og vende mine til at bruge nye strategier i mit liv og lært mere konstruktive tanker- og handlingsmønstre, der helt sikkert påvirker min livskvalitet og mit stressniveau positivt. Jeg er blevet helt vildt god til at være opmærksom på mine symptomer og forbygge som så betyder, at jeg nu kan udøve hjælp-til-selvhjælp.”

Christina på 29 år beskriver hvordan hun er kommet videre i sit liv:
“Da jeg startede i et forløb med Lene var jeg småstresset og var lidt usikker, jeg var ked af det, jeg følte mig som en fiasko og jeg var sikker på, at det skyldes mine udfordringer på universitet og min eksamensangst. Med tiden viste det sig, at det handlede om min manglende tro på mig selv. Lene har hjulpet mig til at finde ind til kernen af de følelser. I dag arbejder jeg ikke på at forbedre mine eksaminer, for det går virkelig virkeligt godt. I dag arbejder jeg hen imod at blive glad for mig selv, at tro endnu mere på mig selv.
I dag prioriterer jeg anderledes og jeg tror mere på mig selv. Jeg har allerede anbefalet Lene til flere bekendte, der kæmpede med nogle af de udfordringer jeg har haft, og jeg anbefaler fortsat Lene til alle, der ønsker at blive gladere for sig selv, ønsker at prioritere anderledes, og alle der gerne vil arbejde med sig selv.”

 

BOOK ONLINE

Ring og hør hvordan vi kan hjælpe dig direkte i vores receptionen på tlf: 70 60 60 20 Her kan du også for nærmere information om Mental Wellness og høre mere om vores forskellige pakker med ’frokost, spa og Mindfulness’ eller ’frokost, spa og Coaching

KONTAKT

KURBADET by ILSE JACOBSEN

A.R Friisvej 16
3100 Hornbæk
Denmark

Reception telefon: +45 7060 6020
Restaurant telefon: +45 7060 6021

Aldersgrænse 16 år.
Undtagen ved familie spa samt teenager spa.

E-mail: kurbadet@ilsejacobsen.com

(Bemærk vi har problemer med at sende mails til Hotmail og Yahoo)

Pga. travlhed er booking af weekend-spa, samt fredage og helligdage nødvendigt.

Bemærk: Varmtvandsbassin træning i det store bassin mandag-torsdag i tidsrummet 8-11:30, og fredag i tidsrummet 8.00-10.00.

Husk at book jeres spa besøg i receptionen på 7060 6020.

Behandling af personoplysninger

ÅBNINGSTIDER

SPA/RECEPTION

Mandag-Lørdag 9-17
Søndag 10-17

RESTAURANT

Åbent alle dage
Frokost 12-16

SOCIALE MEDIER