Vælg en side

Handelsbetingelser

De følgende Terms & Conditions gælder ved handel på www.kurbadet.dk mellem dig og KURBADET.

 

1. SALGSVILKÅR OG LEVERINGSBETINGELSER

Læs venligst afsnittet om vores Vilkår og Betingelser før du handler på www.kurbadet.dk. Ved at bruge og handle på www.kurbadet.dk, accepterer du de nedenstående salgs- og leveringsbetingelser. Da disse løbende bliver opdateret (for at afspejle teknologiske ændringer, vores forretningsmodel og systems kapaciteter samt nye love eller myndighedskrav), anbefaler vi at du holder dig løbende opdateret på vores salgs- og leveringsbetingelser.

 

2. BESTILLING

Webshoppen er åben alle døgnets 24 timer. Dog kan det ske, at forretningen er lukket grundet vedligeholdelse. Vi bestræber os på at vedligeholdelsesarbejde udføres om natten.

For at handle på www.kurbadet.dk skal du være fyldt mindst 18 år og være i besiddelse af et gældende betalingskort, som vi accepterer. Hvis du endnu ikke er fyldt 18 år, skal du have juridisk ret til at indgå handelsaftalen.

Du har ret til at fortryde købet uden at give nogen begrundelse, dog senest 14 dage efter at varerne er blevet leveret til dig. Ved fortrydelses køb skal du selv betale for returfragten.

På nuværende tidspunkt kan vi kun gennemføre din bestilling, hvis leveringsadressen er en privat eller virksomhedsadresse i Danmark. Derfor er vores hjemmeside kun beregnet til at blive brugt af personer, der er bosiddende i Danmark.

Vi kan afslå et tilbud eller annullere et køb i de nedenstående situationer, uden at være ansvarlige for erstatning eller omkostninger. Vi vil informere dig på forhånd via email og forsøge at finde en løsning, og vil refundere alle gældende betalinger foretaget til os uden fradrag:

 1. Dine betalingsoplysninger er ukorrekte eller ikke mulige at verificere.
 2. Din ordre er muligvis udført med et svigagtigt formål, eller i forbindelse med en kriminel handling eller anden ulovlig aktivitet.
 3. Der opstod en utilsigtet fejl på hjemmesiden, f.eks. en betalingsfejl osv.
 4. Vi har en begrundet mistanke om, at du er under 18 år gammel.
 5. Du er ikke bosiddende i et af de lande på listen under “Vi sender til”, eller vi var ikke i stand til at levere til den adresse, som du har oplyst.
 6. Ved at afgive en ordre på vores hjemmeside, afgiver du en forespørgsel til os om at købe de produkter, som du har valgt på disse salgs- og leveringsbetingelser.
  Vi kan acceptere eller afslå din forespørgsel efter eget skøn.
  Vi kan kun acceptere en forespørgsel, der er foretaget via vores hjemmeside www.kurbadet.dk. Vi kan ikke acceptere en forespørgsel der sker via email, breve eller fax

Fra hvilket tidspunkt i bestillingsprocessen er du bundet af din ordre?

I det øjeblik, du klikker “Afgiv bestilling”, og kvitteringen bliver vist på din skærm, er du bundet af din bestilling, se dog venligst afsnittet “Returneringer, annulleringer og klager”.

Den kvittering, du modtager, er en automatisk bekræftelse, der betyder, at vi har modtaget din afsendte bestilling. Denne kvittering betyder dog ikke, at vi har accepteret din bestilling, og vi forbeholder os udtrykkeligt retten til at afslå din bestilling, efter at du har modtaget den automatiske kvittering.

Ved modtagelsen af din ordre, modtager du, efter vores ordregodkendelse, en ordrebekræftelse. Efter modtagelsen af denne, er ordren bindende. Husk derfor altid at gennemgå din bestilling inden denne bekræftes endeligt, så du selv har mulighed for at rette de oplysninger, du har indtastet. Dette gælder leverings- eller faktureringsadressen og kreditkortoplysninger, og du kan også ændre eller slette varer fra din indkøbskurv.

I tilfælde af, at du har lavet en fejl i bestillingsprocessen, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på kurbadet@ilsejacobsen.com

Aftalens sprog

Aftalen er på dansk.

Adgang til aftalen

Vi gemmer alle aftaler, der bliver indgået, inklusive dit tilbud og ordrebekræftelsen. Samtidig anbefaler vi også at gemme disse dokumenter, da de efterfølgende ikke vil være tilgængelige.      Se evt. “Følg din ordre og se historik”.

Svindel

For at beskytte vores kunder og bibeholde sikkerheden i at handle online, vil vi sandsynligvis udføre en verificeringskontrol af de oplysninger du sender, når du afgiver en bestilling. Disse kontrolforanstaltninger kan inkludere kontrol af din adresse og betaling, samt kontrol af din ordre for at undgå svindel.

 

3. BETALINGSFORMER

3.1 Vi accepterer følgende betalingsformer:

MasterCard

Visa

Visa Elektron

Vær opmærksom på, at vi ikke accepterer betalingsmåder der ikke er nævnt ovenfor. Hvis du forsøger at betale på en anden måde, kan vi ikke holdes ansvarlige for dit tab af betalingen eller andre skader, der skyldes din handling.

3.2 Sikkerhedsnummer på betalingskort

For at sikre dig og for at undgå svindel, vil du blive bedt om at indtaste dit sikkerhedsnummer på kortet (CVV), når du betaler med betalingskort. Du kan finde dette 3-cifrede nummer på bagsiden af dit betalingskort. Det findes normalt til højre for dit kontonummer.

3.2 Betalingsproces

Når din bestilling og data er blevet verificerede, og dine bestilte produkter forlader vores lager til levering, vil betalingen blive trukket på din konto.

Vær venligst opmærksom på, at din faktureringsadresse skal indtastes nøjagtigt, som den fremstår på dit kontoudtog.

 

4. PRISER OG MOMS

4.1 Alle priser på produkter, fragtomkostninger og andre serviceydelser er inklusiv moms.

Fragtomkostninger bliver tilføjet per bestilling. Se venligst linket til “Fragtomkostninger” på hjemmesiden for detaljer omkring de omkostninger, der gælder for dit land. Vi vil altid informere dig om den samlede pris, inklusive alle skatter, moms og andre omkostninger, såsom gebyrer og mulige fragtomkostninger.Priserne på hjemmesiden er dem, der er gældende på købstidspunktet. Priserne kan være underlagt ændringer uden varsel, men sådanne ændringer vil ikke påvirke bestillinger, som vi allerede har accepteret. Vi bestræber os på, at undgå informationsfejl, men vær opmærksom på, at prisfejl, stavefejl og andre fejl eller fejltagelser kan forekomme fra tid til anden. Vi vil kontrollere priserne som en del af vores bekræftelsesprocedure. Hvis den korrekte pris er mindre end den oplyste pris, vil du blive opkrævet den laveste pris. Hvis den korrekte pris er højere end den oplyste pris på vores hjemmeside, vil vi forsøge at kontakte dig. Hvis vi ikke er i stand til at komme i kontakt med dig, vil vi annullere din bestilling og underrette dig via email.

4.2 Valutaer

Alle priser på www.kurbadet.dk er opgivet i den valuta, der er gældende i dit land. Hvis du ønsker at ændre landevalget, kan du bruge landevalgslinket på hjemmesiden. Din leveringsadresse er bestemmende for, i hvilken valuta du vil blive opkrævet.

Vær opmærksom på, at ændring af landet, hvortil der leveres, kan have indflydelse på prisen og fragtomkostningerne.
Du kan betale med nedenstående valutaer:

Danske Kroner (DKK) – Alle danske ordrer faktureres i Danske Kroner

4.3 Bestillingssikkerhed

Vi anvender sikre systemer til online bestillinger, der gør det muligt at bruge kryptering af dine oplysninger, såsom dit navn og adresse og væsentlige personlige oplysninger såsom kreditkortoplysninger. Dine oplysninger vil blive krypteret fra det øjeblik, du indtaster dem, og dine personlige oplysninger vil ikke blive gemt på en offentlig server. Dette betyder, at de oplysninger, der bliver udvekslet mellem dig og vores hjemmeside, ikke kan blive læst i det tilfælde, at de opfanges af andre.

 

5. FORSENDELSE OG LEVERING

På nuværende tidspunkt leverer vi til Danmark (eksklusiv Færøerne og Grønland) Sverige og Norge.

5.1 Leveringsbetingelser

Forsendelser vil blive leveret mandag til fredag på den leveringsadresse, du oplyste ved afgivelse af din bestilling. Vær venligst opmærksom på, at vi kun leverer til en privat eller virksomhedsadresse – ikke til postbokse.

Der skal underskrives ved modtagelse af alle leveringer. Dog behøver det ikke at være dig, der underskriver. Det kan være en anden person på den samme adresse (f.eks. et familiemedlem, en ven, receptionist osv.) eller en nabo der underskriver for modtagelsen af pakken.

Hvis første leveringsforsøg ikke lykkes, vil vores kurer forsøge at levere minimum 2 gange mere. Ved hvert forsøg vil vores kurer lægge et kort til dig med oplysninger omkring ny levering og afhentning, om muligt. Kureren vil typisk beholde forsendelsen i op til 7 dage, inden den returneres til afsenderen som “ikke leveret”. Vær opmærksom på, at vores kurer også muligvis vil levere til dine naboer, hvis dette er passende.

5.2 Produktkontrol

Vær venligst opmærksom på, at du bærer ansvaret for de produkter, du har bestilt, når leveringen er gennemført. Hvis pakken lader til at være skadet, bedes du venligst afvise leveringen.

Med respekt for dine lovbestemte rettigheder, har du ansvaret for at kontrollere dine produkter for fejl og mangler, og at underrette os i tilfælde af eventuelle fejl og mangler.I tilfælde af defekte produkter eller uoverensstemmelser i forhold til din ordre, vil du have muligheden for at returnere det defekte produkt, hvorefter vi vil refundere købsprisen og alle leveringsomkostninger, når vores kundeservice har håndteret returneringen.

5.3 Leveringstider

Dine bestilte produkter vil blive leveret mandag til fredag. Det nærmere tidspunkt for leveringen afhænger af, i hvilket land leveringen skal ske.

En ordre der er blevet afgivet på en dansk helligdag, vil blive behandlet den førstkommende hverdag efter helligdagen.

Følg din ordre og se historik

Når du har en “Min Konto” på www.kurbadet.dk, kan du følge din ordre ved at vælge “Ordrer”. Her kan du se dine tidligere ordrer eller se status på din nuværende ordre.

Hvis du ikke har en konto, kan du kontakte vores kundeservice, der vil gøre sit bedste for at informere dig om status på din ordre.

Hvis du har bestilt en vare på nettet fredag eftermiddag, så vil du tidligst modtage din vare tirsdag og senest onsdag i Danmark.

 

6. RETURNERING, FORTRYDELSE OG KLAGER

6.1 Annullering af bestilling før levering

Hvis du ønsker at annullere en ordre før levering, kan du kontakte vores kundeservice, der vil gøre sit bedste for at hjælpe med annulleringen. Vi kan desværre ikke garantere, at kundeservice vil kunne annullere bestillingen, hvis du allerede har modtaget en bekræftelse pr e-mail på, at varen er afsendt. I sådanne tilfælde se venligst afsnittet “Fortrydelse og returnering af bestillinger efter levering”.

 

6.2 Fortrydelse og returnering af bestillinger efter levering

Hvis du ikke er fuldt ud tilfreds med dit køb, har du muligheden for at fortryde din bestilling indenfor 14 kalenderdage efter du har modtaget varerne, under forudsætning af:

 1. Tøjet ikke har været brugt eller vasket. Du har dog ret til at prøve produkterne for at se, om de passer, men du skal sikre dig, at du ikke har make-up, parfume eller deodorant på, hvilket kan efterlade lugt eller mærker på tøjet.
 2. Tøjet skal være i samme stand og mængde med hangtags som da du modtog dem.
 3. Når du prøver sko, skal dette gøres på et tæppe eller et stykke papir, således at der ikke kommer mærker på sålerne. Vi godkender ikker returnering af sko, der viser tegn på brug.

Hvis du ønsker at returnere et produkt, bedes du venligst udfylde vedlagte returskema og sende det retur sammen med produktet og den originale faktura.

Varerne skal returneres i original emballage, samtidig med at produktet er beskyttet tilstrækkeligt under transport. Transport af retur produkter sker under eget ansvar, og produkter der går tabt under transport vil ikke blive erstattet.

 

6.3 Fortrydelsesretten

Hvis du er en privatperson og ikke køber produkter på vegne af en virksomhed, er du berettiget til at fortryde din bestilling indenfor 14 dage efter at du har modtaget produkterne. Så snart vi modtager det returnerede produkt, foretager vi et kvalitetscheck. Hvis returnering bliver godkendt, krediterer vi dit kreditkort. Vi kan kun kreditere det samme kort, der oprindeligt blev benyttet til at købe det returnerede produkt. Gem venligst din postanmeldelse, som dokumentation for, at pakken er blevet sendt retur. Hvis du ønsker at returnere et produkt, skal du selv betale fragtomkostningerne forbundet hermed.

 

6.4 Fortrydelsesfristen


Den 14 dages fortrydelsesret løber fra den dag du modtager varerne eller den første levering.

Fortrydelsesretten gælder fra det tidspunkt, du er indtrådt i aftalen, og vi har givet dig information herom på skrift (Dvs. på papir eller via email). Hvis informationen er ufuldstændig, udløber fortrydelsesfristen senest 3 måneder fra den dag, du har modtaget produktet. Hvis du modtager behørig information om fortrydelsesretten i løbet af denne periode, løber de 14 dages fortrydelsesret fra den dato, du modtog den behørige information. Forudsat at du har modtaget behørig information om fortrydelsesretten, vil din fortrydelsesret udløbe 14 dage efter modtagelsen. Hvis fortrydelsesfristen udløber på en lørdag, en søndag eller en helligdag i dit land, kan du vente til den efterfølgende hverdag.

 

6.5 Hvordan anvender du din fortrydelsesret?

Hvis du kontakter kundeservice inden returneringen f.eks. ved at sende os en email, vil det fremme ekspeditionen og tilbagebetalingen af dine penge. Derudover skal du returnere eller aflevere produktet til os indenfor en acceptabel periode efter at have sendt os skrivelsen, men ikke senere end udløbet af de 14 dages fortrydelsesret. Du kan udøve din fortrydelsesret ved inden udløbet af 14 dages perioden at overdrage produktet til postvæsenet eller en anden fragtmand, der har påtaget sig ansvaret for at fremsende produktet til os. Du kan udøve din fortrydelsesret ved at afstå fra at modtage pakken ved levering eller ved at afstå fra at afhente pakken på posthuset eller lignende. Du vil blive godtgjort købsprisen og ikke fragt og returneringsomkostningerne. Hvis vi ifølge aftale, har leveret et erstatningsprodukt fordi det oprindelige produkt ikke kunne leveres, så afholder vi returneringsomkostningerne.

 

6.6 Reklamationsretten

Når vi afsender produkter købt via www.kurbadet.dk, gør vi vores bedste for at sikre at produktet er af bedste kvalitet og i perfekt stand. I tilfælde af, at produktet er defekt eller ikke stemmer overens med din bestilling, har du mulighed for at returnere det defekte produkt, og vi vil refundere købsprisen og fragtomkostninger til dig, så snart vores kundeservice har håndteret din returnering. Vær venligst opmærksom på, at produkter, der er beskadigede grundet almindeligt slid, ikke betragtes som fejlbehæftede. Reklamationen skal foretages, senest 2 måneder efter du har konstateret fejlen eller manglen. Enhver henvendelse indenfor 2 måneder efter du har opdaget defekten, er rettidig, men i visse tilfælde er det muligt, at en længere periode er gældende i forhold til lovgivningen. Kunder der er underlagt dansk ret, er berettiget til at returnere produktet indenfor 24 måneder.Kunder der er underlagt svensk ret, er berettiget til at returnere produktet indenfor 36 måneder.

 

6.7 Forkert vare

Til tider sker det, at en forkert vare bliver afsendt. Hvis dette er sket for dig, beklager vi meget og vi vil bede dig om at kontakte os via mail: kurbadet@ilsejacobsen.com, så vi hurtigts muligt kan få lagt den korrekte vare tilside til dig. Varen, som vi ved en fejl er kommet til at sende til dig, vil vi bede dig om at returnere. Følg vejledningen på den medfølgende returseddel.

 

6.8 Klager

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kurbadet@ilsejacobsen.com eller på telefon 7060 6020. Hvis det ikke lykkes os at finde en tilfredsstillende løsning, kan du, såfremt betingelserne herfor er opfyldt, indgive en klage til Forbrugerklagenævnet. EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her . Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse webstore@ilsejacobsen.com.

 

7. INFORMATION OMKRING REFUNDERING

Efter vi har modtaget og behandlet din anmodning, vil du modtage din berettigede refundering. Forvent venligst, at det tager 1 uge før refunderingen krediteres din konto. Vi forsøger at behandle en refundering indenfor 3 dage efter at have modtaget din pakke sender vi dig en email for at orientere dig om, at vi har modtaget og håndteret den. Efter du har modtaget denne email, må du forvente, at der går yderligere 2-3 arbejdsdage før refunderingen bliver krediteret din konto. Den tid, denne proces tager, afhænger af hvilken bank eller kortudsteder du har. Desværre er denne forsinkelse uden for vores kontrol. Du kan forvente en refundering via samme betalingsform som blev brugt ved købet. I tilfælde af, at vi ikke er i stand til at lave en refundering direkte til dit kreditkort, vil vi kontakte dig for at arrangere en alternativ måde at refundere dig på.

Hvis en rabatkode eller kampagnekode blev indtastet ved købet, vil din tilbagebetaling blive justeret, så beløbet afspejler dette.

 

8. KONTAKT KUNDESERVICE

Har du nogle spørgsmål, kommentarer eller klager i forbindelse med dit køb, så kontakt venligst vores kunde assistance via e-mail eller telefon.

 

9. VIRKSOMHEDSOPLYSNINGER

kurbadet.dk er den officielle online forretning for Kurbadet. www.kurbadet.dk er underlagt den danske lovgivning gennem IJH A/S.

Med adressen:

KURBADET by ILSE JACOBSEN
A.R Friisvej 16
3100 Hornbæk
Denmark

Mail: kurbadet@ilsejacobsen.com

Tlf: +45 7060 6020

www.kurbadet.dk

 

10.1 Tilgængelighed og gyldighed af bestilling

Vi bestræber os på at have alle varer på lager. I tilfælde af at bestilte varer ikke er på lager, forbeholder vi os retten til ikke at acceptere din bestilling. Du vil blive orienteret om dette via email, og eventuelle betalinger vil blive refunderet, hvis de allerede er blevet gennemført.

Priserne og de tilbud, der ses på hjemmesiden, er gyldige på det tidspunkt, de forekommer, hvis der ikke er andre specifikke betingelser oplyst på hjemmesiden. Prisfejl, stavefejl og andre fejl eller fejltagelser kan forekomme. Vi vil kontrollere priserne som en del af vores bekræftelsesprocedure. Hvis den gældende pris er mindre end den oplyste pris, vil du blive opkrævet den laveste pris. Hvis den gældende pris er højere end den oplyste pris på vores hjemmeside, vil vi forsøge at kontakte dig. Hvis vi ikke er i stand til at komme i kontakt med dig, vil vi afslå dit tilbud og underrette dig via email.

10.2 Ophavsret og varemærker

Alt indhold på hjemmesiden, såsom, men ikke begrænset til, design, tekst, grafik, logoer, video lyd -og video klip, billeder og ikoner og sammensætningen heraf, softwarekompilationer, kildekode og software er ejet af KURBADET. Indholdet er beskyttet gennem såvel den danske ophavsretslov som af internationale regler på området. KURBADET eller vores leverandører af indhold er indehavere af ophavsretten til ovennævnte. Hjemmesidens indhold må kun kopieres til eget private brug. Enhver anden brug af informationen og materialet fra hjemmesiden, såsom reproduktion, modificering, distribution, transmission, kopiering, fremvisning eller fremførelse er strengt forbudt. Du må derfor ikke bortset fra til eget privatbrug kopiere, fremvise, downloade, distribuere, ændre, modificere, kopiere, gengive eller omformulere information, tekster, dokumenter eller andet materiale fra hjemmesiden eller enhver anden del af hjemmesiden uden udtrykkeligt samtykke fra KURBADET eller en af vores leverandører. Mærker, produktnavne, logoer og titler der forekommer på hjemmesiden er varemærker ejet af KURBADET eller andre af vores leverandører. Enhver gengivelse eller anvendelse af disse varemærker udgør en overtrædelse af ejerens rettigheder og er strengt forbudt, med mindre det er til dit eget privatbrug.

10.3 Ansvarsfraskrivelse

Vi er kun erstatningsansvarlige for skader, hvis disse skader er resultatet af overtrædelse af vores kontraktforpligtelser overfor dig, eller i tilfælde hvor et sådant ansvar følger af gældende ret.

Hvis aktiviteter på www.kurbadet.dk har påført dig skade, er vi kun ansvarlige for skader på KURBADET by ILSE JACOBSEN produkter, samt rimelige og verificerbare omkostninger afholdt af dig for at finde frem til årsagen og omfanget af skaderne som et resultat af vores kontraktbrud eller ansvar under den gældende lovgivning, samt eventuelle rimelige og verificerbare omkostninger der er afholdt for at forhindre og formindske sådanne skader.

Vi kan ikke gøres ansvarlige for skader forårsaget på tredjepart ved brug af vores produkter. Ej heller kan vi gøres ansvarlige for din forkerte anvendelse af et hvilket som helst af vores produkter. I så vid udstrækning som tilladt under loven, skal vi ikke gøres ansvarlige for skader forårsaget pga. ukorrekte oplysninger på hjemmesiden.

Ansvarsfraskrivelserne ovenfor gælder dog ikke i tilfælde, hvor du lider skade som er forårsaget af vores grove uagtsomhed eller forsætlige forsømmelighed.

Vi passer på og respekterer vores kunders personlige oplysninger og sikkerhed, selvom det ikke er muligt for os at garantere 100 % sikkerhed i forbindelse med de oplysninger og betalinger, der bliver overført online. I så vid udstrækning som tilladt under loven, skal vi ikke være ansvarlige for skader forårsaget af brugen af elektroniske kommunikationsmidler, såsom, men ikke begrænset til, skader forårsaget af fejl eller forsinkelser i leveringen af kommunikation, opfangelse eller manipulering af tredjepart eller af computerprogrammer og transmission af vira.

10.4 Information på hjemmesiden

Vi gør en stor indsats for at undgå fejl på hjemmesiden, men informationer, tekster, billeder, grafik, video og lyd klip samt andre hjemmesideservices kan midlertidigt indeholde fejl, være ufuldstændige eller ukorrekte. I sådanne tilfælde og i så vid udstrækning som tilladt under loven kan vi ikke gøres ansvarlige for eventuelle skader forårsaget af heraf, med mindre disse skader er resultatet af vores grove uagtsomhed eller forsætlige forsømmelighed.

10.5 Links

Vi er ikke ansvarlige for nogen form for brug eller indhold af internetsider, som denne hjemmeside linker til. Vi er ej heller ansvarlige for brugen af eller indhold af hjemmesider, der linker til denne hjemmeside.

10.6 Lovvalg

Uden at begrænse dine rettigheder som forbruger under lovgivningen i dit land, skal det gælde, at disse salgs- og leveringsbetingelser såvel som alle klager eller reklamationer der udspringer heraf og af brug af – eller ved shopping på hjemmesiden, reguleres efter dansk ret.

10.7 Vores ret til at ændre disse salgs- og leveringsbetingelser

Vi forbeholder os ret til at revidere og ændre disse salgs- og leveringsbetingelser fra tid til anden.

Din ordre vil være underlagt de politikker og salgs- og leveringsbetingelser, der gælder på det tidspunkt, du bestiller produkter fra os, medmindre der er foretaget ændringer, der er påkrævet gennem lov eller ved pålæg af relevante myndigheder, i så fald vil ændringerne være gældende i forhold til ordrer der tidligere er afgivet af dig. Hvis vi ændrer disse politikker eller disse salgs- og leveringsbetingelser efter du har afgivet dit tilbud, men inden vi sender dig ordrebekræftelsen, vil vi orientere dig om dette. Hvis du ikke underretter os om, at du kan acceptere disse nye politikker eller disse nye salgs- og leveringsbetingelser indenfor syv arbejdsdage, vil vi annullere dit tilbud og orientere dig om dette via email.