Vælg en side

KURBADET BY ILSE JACOBSEN

 

KURBADET by ILSE JACOBSEN er det perfekte sted til at opnå fuldkommen afslapning, selv-forkælelse og luksuriøse skønheds- og velvære behandlinger. I KURBADET kan man benytte spa området samt nyde en eksklusiv behandling hos en af de dygtige behandlere, hvori der indgår produkter fra Ilse Jacobsens prisvindende spa- og skønhedsserie ILSE by ILSE JACOBSEN.

Spa faciliteterne indbefatter udendørs og indendørs 34 grader varme bassiner med jacuzzidyser, relax område med opvarmede ergonomiske stole, sauna, dampbad samt lækre omklædnings- og bade faciliteter, hvor man kan afprøve spa- og skønhedsprodukterne ILSE by ILSE JACOBSEN. KURBADET byder også på et væld af luksuriøse behandlinger, hvor sanseoplevelsen er i højsædet.

KURBADETs behandlerteam arbejder individuelt og på tværs af fagområder og indbefatter massører, kosmetolog, fodterapeut, fysioterapeut, osteopat, frisør, botox behandling samt mental wellness-terapi og personlig træning. Uanset hvilken behandling du vælger, står der en dygtig specialist bag og du kan derfor føle dig i trygge hænder hele vejen igennem.

Forkælelsen fortsætter i den tilhørende restauranten i KURBADET, hvor der bydes på lækre specialiteter inspireret af den nye nordiske stil og tilberedt af årstidens råvarer med fokus på sundhed, kvalitet og velsmag. Køkkenet har en helt særlig fornemmelse fra alle dele af smagsoplevelsen og er en naturlig forlængelse af spa’et og hele velvære- og forkælelsestanken.

KONTAKT

KURBADET by ILSE JACOBSEN

A.R Friisvej 16
3100 Hornbæk
Denmark

Reception telefon: +45 7060 6020
Restaurant telefon: +45 7060 6021

Aldersgrænse 16 år.
Undtagen ved familie spa samt teenager spa.

E-mail: kurbadet@ilsejacobsen.com

(Bemærk vi har problemer med at sende mails til Hotmail og Yahoo)

Pga. travlhed er booking af weekend-spa, samt fredage og helligdage nødvendigt.

Bemærk: Varmtvandsbassin træning i det store bassin mandag-torsdag i tidsrummet 8-11:30, og fredag i tidsrummet 8.00-10.00.

Husk at book jeres spa besøg i receptionen på 7060 6020.

Behandling af personoplysninger

ÅBNINGSTIDER

SPA/RECEPTION

Mandag-Lørdag 9-17
Søndag 10-17

RESTAURANT

Åbent alle dage
Frokost 12-16

SOCIALE MEDIER