Vælg en side

Generel information

 

Vi glæder os meget til at byde dig velkommen i KURBADET by ILSE JACOBSEN.

Vi ønsker, at alle der benytter vores spa faciliteter skal have den bedst mulige oplevelse, og har derfor nogle ønsker til vores gæster.

 

Regler for hygiejne

 

Henvend dig i Receptionen, når du ankommer til KURBADET. Her vil vi udlevere en kurv med et badekit bestående af et par badesandaler samt et håndklæde, som du låner, mens du er på KURBADET. Badetøj medbringer du selv.

Dit fodtøj skal du stille i sko-reolen, inden du går ind i badeområdet. Dine personlige ejendele beder vi dig aflåse i omklædningsskabene, hvor de opbevares på eget ansvar.

Vi ønsker at opretholde et meget højt niveau for hygiejne i vores bassiner samt spa- og wellness område, og derfor beder vi dig venligst vaske dig grundigt med sæbe, samt fjerne makeup og smykker inden du benytter spa faciliteterne.

Badetøj skal iføres når man benytter spa- og wellness faciliteterne, inklusiv sauna, dampbad og begge varmtvandsbassiner.

Vask altid solcreme af, før du går ned i et af bassinerne.

Gæster skal kunne gå uden hjælpemidler, da omklædningsrum forefindes i kælder samt være renlige (der må ikke benyttes ble).

Personlig pleje, såsom peeling, er ikke tilladt i sauna -og damp området.

ILSE by ILSE JACOBSEN spa produkter kan købes i receptionen.

I Relax området er der vand og tørret frugt, som du er velkommen til at forsyne dig med, mens du er i spa- og wellness området.

Af hensyn til andre gæster bedes du venligst ikke optage liggestolene i Relax området med personlige ejendele, mens du er til behandling eller deltager på vandgymnastik-hold.

Det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer eller mad i Relax området.

 

Priser

 

Priserne er pr. person, med mindre andet er angivet, og behandlingstiderne er cirkatider. Prisregulering foretages hvert år i september måned. Ved indkøb af gavekort tages forbehold for evt. prisstigninger på behandlinger og pakker.

 

Afbestilling

 

Afbestiller du mere end 24 timer inden behandlingstiden, opkræver vi intet gebyr, da vi så kan tilbyde tiden til en anden. Afbestiller du mindre end 24 timer før din behandlingstid, bliver hele behandlingsprisen opkrævet.

Har du lyst til at booke en behandling, eller har du spørgsmål til KURBADET, er du altid meget velkommen til at kontakte os:

Telefon +45 7060 6020

Mail: kurbadet@ilsejacobsen.com

KONTAKT

KURBADET by ILSE JACOBSEN

A.R Friisvej 16
3100 Hornbæk
Denmark

Reception telefon: +45 7060 6020
Restaurant telefon: +45 7060 6021

Aldersgrænse 16 år.
Undtagen ved familie spa samt teenager spa.

E-mail: kurbadet@ilsejacobsen.com

(Bemærk vi har problemer med at sende mails til Hotmail og Yahoo)

Pga. travlhed er booking af weekend-spa, samt fredage og helligdage nødvendigt.

Bemærk: Varmtvandsbassin træning i det store bassin mandag-torsdag i tidsrummet 8-11:30, og fredag i tidsrummet 8.00-10.00.

Husk at book jeres spa besøg i receptionen på 7060 6020.

Behandling af personoplysninger

ÅBNINGSTIDER

SPA/RECEPTION

Mandag-Lørdag 9-17
Søndag 10-17

RESTAURANT

Åbent alle dage
Frokost 12-16

SOCIALE MEDIER